Herwers nieuwe Mitsubishi-dealer Arnhem

Herwers nieuwe Mitsubishi-dealer Arnhem

Herwers nieuwe Mitsubishi-dealer Arnhem
Arnhem en de regio de Liemers

Mitsubishi Motors stelt per 15 december de Herwers Groep aan als dealer in de regio Arnhem-Zevenaar. Het is na Zutphen het tweede Mitsubishi-dealerschap van het familiebedrijf dat ook de merken Renault, Dacia, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt.

Met de aanstelling van Herwers als dealer kunnen Mitsubishi-rijders in de Liemers en de regio Arnhem voortaan bij Herwers Arnhem Hazenkamp 15  terecht voor verkoop, service en onderhoud.

Jarenlange samenwerking

Herwers en Mitsubishi zijn al decennialang nauw met elkaar verbonden. Sinds 1999 is Herwers in Zutphen al Mitsubishi-dealer. Frank Krol, managing director bij Mitsubishi Motors: “Dankzij hun jarenlange ervaring met ons merk in Zutphen, vormt Herwers een sterke aanvulling op ons dealernetwerk.” de verkopers, servicemedewerkers en monteurs van Herwers kennen het merk Mitsubishi dan ook door en door. Verkoop, service en onderhoud blijven voor de klanten in de regio Arnhem-Zevenaar gegarandeerd in vertrouwde handen.

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

Vanuit de vestiging in Arnhem presenteert Herwers het Mitsubishi-programma bestaande uit uiterst betrouwbare en moderne personenauto’s en bedrijfswagens. Zo zullen er in de showroom verschillende modellen staan zoals de verrassend ruime Space Star, de fraaie ASX en ruime Outlander. Uiteraard zal binnenkort de compleet nieuwe Eclipse Cross te bewonderen zijn in de showroom in Arnhem.

Familie bedrijf 

Herwers heeft zich in de loop der tijd tot een mobiliteitspartner van formaat ontwikkeld, maar wel met een familiair karakter. De kracht van de Herwers Groep is dat het bedrijf in alles op de Achterhoekse leest is geschoeid: vertrouwen staat voorop, de klant staat altijd centraal. Om klanten zo goed en gericht mogelijk te kunnen bedienen, heeft Herwers gekozen negen vestigingen verspreid in de regio. Het voordeel is voor de klant: altijd vervoer op maat en service dichtbij huis. Daarnaast heeft de Herwers Groep haar eigen lease en schadeherstel bedrijf, zodat alles vanuit 1 vestiging kan worden geregeld.

U vindt Mitsubishi-dealer Herwers Arnhem vanaf vrijdag 15 december 2017 aan de Hazenkamp 15, 6836 BA Arnhem. Telefonisch is de vestiging te bereiken via het nummer (026) 362 80 80, per mail via arnhem@herwers.nl.


Terug naar overzicht