Herwers Mitsubishi Autoverzekering

Uw nieuwe auto of occasion verzekeren

U wilt de beste verzekering voor uw Mitsubishi. De Herwers Mitsubishi autoverzekering is op maat gemaakt voor álle Mitsubishi's. Uitstekende dekking tegenover een scherp tarief en een unieke nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling. Met de verschillende soorten dekkingen is er altijd wel een dekking die bij u past!

Krijgt u onverhoopt te maken met schade? Dan wordt u snel en vakkundig geholpen door uw eigen Herwers Mitsubishi-vestiging, die ervoor zorgt dat uw auto volgens de specificaties van Mitsubishi wordt hersteld. Hierbij worden uitsluitend originele Mitsubishi-onderdelen gebruikt, zodat u daarna met een gerust hart verder rijdt.

Herwers is aangesloten bij BOVAG
In de BOVAG autoverzekering zit onder andere de aanschafwaarderegeling en altijd nul euro eigen risico. Aan deze  autoverzekering zitten onwijs veel voordelen. Naast een mooie prijs biedt de BOVAG 24/7 bereikbaarheid. Zo handelt de BOVAG uw schadedossier graag zo snel mogelijk voor u af.

Pechhulp Mitsubishi woonplaats
Herwers Mitsubishi Autoverzekering

De voordelen

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling bij nieuwe auto's 
  • Tot 5 jaar occasionwaarderegeling occasions
  • € 10.000 gekocht? € 10.000 verzekerd!*
  • Reparatie met originele onderdelen
  • Dagelijks opzegbaar 
  • Tot 30 dagen vervangend vervoer tijdens herstel
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Herstel bij uw eigen Herwers Mitsubishi-vestiging
Herwers Mitsibishi Verkoopadviseur
Via uw Herwers Mitsubishi verkoopadviseur

Gemakkelijk afluiten

Met de Herwers Autoverzekering heeft u een ruime keuze uit dekkingen. Hierdoor kiest u voor de verzekering die het best past bij uw wensen en uw budget. En wat zo handig is? Deze autoverzekering kunt u gemakkelijk en snel via uw Herwers verkoopadviseur afsluiten.

Neem gerust even contact met ons op als u meer informatie wenst of een verzekering wilt afsluiten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
*Voorwaarden van toepassing. Bekijk hier de voorwaarden via www.bovagautoverzekering.nl/polisvoorwaarden-auto of vraag één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie. De  '€ 10.000 gekocht? € 10.000 verzekerd!' regeling, is van toepassing op auto's onder de 5 jaar oud. 

Neem contact met ons op

Jouw gegevens