14e editie Herwers Occasionspektakel komt eraan!

14e editie Herwers Occasionspektakel komt eraan!

Je gaat bijna van een traditie spreken als je iets voor de veertiende keer doet. Het Herwers occasionspektakel is inmiddels net zo’n stabiele factor in de regio als de Herwers Groep zelf. Het occasionspektakel is voor de autokoper een unieke kans om de juiste auto te vinden. ‘Nergens anders kun je op zo’n relaxte en ongedwongen manier zoveel auto’s met elkaar vergelijken’, aldus Maarten Wullink van Herwers Groep.

Een auto voor iedereen
Op het terrein aan de Kruisbergseweg staan tijdens het occasionspektakel maar liefst 350 auto’s opgesteld. Wullink: ‘Daarmee is het een uniek evenement in de regio.’ Het aanbod is heel divers. Er zijn sportieve auto’s, auto’s waar je de blits mee maakt, zakelijk indrukwekkende auto’s, blikvangers, compacte autootjes, grote auto’s en auto’s waar je met gemak het halve voetbalteam van je zoon of dochter in vervoert. Kortom: Als je een andere auto zoekt, vind je hem hier.

Extra voordeel
Tijdens het occasionspektakel is er ook een groot aanbod van Crossovers, dé gezinsauto van dit moment. Crossovers zijn sterk, bieden voldoende ruimte aan alle gezinsleden, zijn veilig en zeer comfortabel. Herwers heeft ze in allerlei uitvoeringen, ook tijdens het occasionspektakel. Tijdens deze dagen zijn er ongekend hoge inruilprijzen en duizenden euro’s voordeel voor alle auto’s.

Gezinsuitje
Uiteraard denkt Herwers aan het hele gezin. Zo is er voor de kinderen een springkussen waar ze zich kunnen uitleven terwijl hun ouders onbezorgd rondkijken. Voor wie wil bijkomen van alle indrukken staat het Herwers team klaar met een goede kop koffie, drankjes van de bar en natuurlijk is de frietwagen er weer met gratis frietjes, een lekkere snack of een ijsje. Wullink: ‘Natuurlijk verkopen we graag auto’s, maar het zijn vooral hartstikke leuke dagen. Iedereen is dan ook van harte welkom.’

Herwers Occasionspektakel
10 mei: Hemelvaartdag = kijkdag
11 mei: 10.00 – 21.00 uur
12+13 mei: 10.00-17.00 uur

Waar?
Kruisbergseweg
7255 AE Hengelo Gelderland


Terug naar overzicht