Feestelijke vijftiende editie Herwers Hemelvaart occasionspektakel

Feestelijke vijftiende editie Herwers Hemelvaart occasionspektakel

De vrolijke muziek op de achtergrond laat u zachtjes neuriën, de aanblik van de honderden gekleurde ballonnen doen u glimlachen en de geur van verse friet in de buitenlucht laat u genieten van uw dag uit.

HENGELO GLD. – Het Hemelvaart occasionspektakel is inmiddels een begrip in de regio. Alweer vijftien jaar geleden vond de eerste editie van het evenement plaats. Al die jaren heeft de show een mooie groei doorgemaakt. Inmiddels zijn er zo’n 350 occasions te bewonderen. De kans dat er een geschikte auto voor u bij zit is dus enorm!

 Dit jaar vindt het spektakel plaats van 31 mei t/m 2 juni, met op 30 mei een kijkdag. Op die dag kunt u ongestoord rondkijken of er een auto voor u tussen zit. Geschikte auto gevonden? Tijdens de opeenvolgende dagen geeft het Herwers team u graag advies en kunt u profiteren van maximaal € 1.000,- inruilvoordeel, private lease vanaf €199,- p/m en scherpe financieringsacties.

 Herwers is een familiebedrijf en vindt het belangrijk dat er aan het hele gezin gedacht wordt tijdens het spektakel. Met een springkussen voor de kinderen en een hapje en drankje tussen het bekijken van de occasions door, kunt u onbezorgd een dag met het gezin naar Herwers. Iedereen is dan ook van harte welkom.

 

Herwers occasionspektakel

30 mei: Hemelvaartsdag = kijkdag

31 mei: 10.00 – 21.00 uur

1 & 2 juni: 10.00 – 17.00 uur

Kruisbergseweg 8

7255 AE Hengelo Gelderland


Terug naar overzicht