Festival van gebruikte auto’s

Festival van gebruikte auto’s

APELDOORN – De Herwers Groep heeft een enorme staat van dienst als het gaat om occasions. Al diverse jaren houdt Herwers het succesvolle Occasion Festival, waar jaarlijks vele bezoekers een nieuwe auto vinden. De showdagen zijn dit jaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober.

“We merken dat onze bezoekers het heel prettig vinden om op een relaxte en ongedwongen manier zoveel mogelijk scherp geprijsde auto’s met elkaar te kunnen vergelijken”, aldus Gert Hofman van Herwers Apeldoorn.

Op het terrein aan de Laan van de Dierenriem 29 te Apeldoorn staan tijdens het Occasion Festival maar liefst 200 gebruikte auto’s opgesteld. En het aanbod is heel divers, met een kleine focus op de Nissan-modellen, maar allemaal met de kwaliteit én de gastvrijheid die je van Herwers mag verwachten. Wie een andere auto zoekt, heeft grote kans hem hier te vinden. Bovendien zijn er mooie acties en een extra hoge inruilkorting. Vanzelfsprekend zijn de adviseurs van Herwers aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen.

Herwers zou Herwers niet zijn, als er niet ook aan de inwendige mens is gedacht; zo worden er heerlijke hotdogs geserveerd. Tussendoor is er ruimte voor een informatief gesprek onder het genot van een goede kop koffie of een drankje van de bar. Hofman: “Natuurlijk verkopen we graag auto’s, maar het worden vooral hartstikke leuke dagen. Iedereen is dan ook van harte welkom.”

De openingstijden van het Herwers Occasion Festival zijn: donderdag 25 oktober van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag 26 oktober van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag 27 oktober van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.


Terug naar overzicht