GlasGarage Doetinchem repareert kosteloos ster in uw autoruit

GlasGarage Doetinchem repareert kosteloos ster in uw autoruit

Een sterretje in uw ruit is erg vervelend en hoogstwaarschijnlijk heeft u nog niet nagedacht over het gevolg en wat er allemaal bij een reparatie komt kijken. GlasGarage Doetinchem neemt het graag voor u uit handen. Rond begin dit jaar opende GlasGarage Doetinchem haar deuren. De medewerkers ontmoeten u graag en willen u graag kennis laten maken met de service die ze bieden.

Om die reden organiseert GlasGarage Doetinchem zaterdag 15 februari een sterretjesdag. Op deze dag wordt elke ster gratis bekeken en kosteloos gerepareerd waar mogelijk. U bent van harte welkom tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Zeker zijn van een plek? Maak vast een afspraak op www.herwers.nl/sterretjesdag. Voor iedere bezoeker staat er een leuke attentie klaar.

Met de opening van deze vestiging versterkt GlasGarage hun positie in de regio Achterhoek. De GlasGarage vestiging is een onderdeel van Herwers Hyundai Doetinchem en bevindt zich in hetzelfde pand. De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen die nodig zijn om elke autoruit vakkundig te vervangen.

Met de komst van GlasGarage binnen Herwers, heeft Herwers nog betere kennis en expertise over ruiten in huis gehaald. Daarnaast hoeft u voor een sterretje in uw ruit niet meer naar de plaatselijke garage, maar heeft Herwers alle diensten, van apk tot onderhoud, onder één dak!

Adres:
GlasGarage Doetinchem
Plakhorstweg 14
7008 AT Doetinchem
0314-376030


Terug naar overzicht