Herwers groeit verder in de Achterhoek

Body

De Herwers Groep neemt per 1 juni de bedrijfsactiviteiten van Auto Kempers in Aalten over. Alle medewerkers gaan mee naar Herwers.

Herwers Aalten

Auto Kempers staat bekend om het erkend reparateurschap van zowel Opel als Bosch Car Service en zocht een partner voor de toekomst. Herwers zocht daartegenover naar een passende locatie in de driehoek Aalten, Lichtenvoorde en Winterswijk. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een complete overname.

Arjen Kempers: “De veranderingen in Automotive gaan snel, daarin is groei en samenwerking met lokale sterke partners noodzakelijk. Herwers past uitstekend bij ons, klantvriendelijk en van oudsher een echt familiebedrijf.”

Niels Herwers: “Een extra servicepunt stond hoog op ons lijstje om onze klanten in dit gebied goed te kunnen bedienen. Dit bedrijf en de locatie sluiten daar perfect bij aan. Deze overname gaat verder dan een mooie samenwerking, het is voor beide partijen een uitstekende stap.”

Herwers Gebied

De aankomende periode zal er voor de klant niets veranderen, iedereen is welkom aan hetzelfde adres bij het vertrouwde team, bestaande uit specialisten van Opel en het Bosch Car Service-team. Ondertussen zal het pand aangepast worden naar de service-activiteiten van de bestaande merken die de Herwers Groep voert.

De Herwers Groep is een dealergroep die voornamelijk gevestigd is in Oost-Nederland en is officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Renault. Herwers is een familiebedrijf en staat bekend als klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar. Met deze overname telt de Herwers Groep 11 vestigingen.