Herwers Hemelvaart Occasionspektakel bij u thuis!

Herwers Hemelvaart Occasionspektakel bij u thuis!

Het jaarlijkse Herwers Hemelvaart Occasionspektakel staat weer voor de deur. Dit jaar doen we het alleen een beetje anders.

Een fysieke show zit er momenteel niet in, maar we willen de Hemelvaartsshow ook niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we al onze auto’s online staan met leuke acties! Online kunt u de auto’s rustig bekijken en dat gewoon vanuit uw (tuin)stoel! Verder verandert er niets, want we zijn gedurende het hele spektakel gewoon bereikbaar voor al uw vragen: telefonisch, via WhatsApp, webchat of mail. Ook staan we vrijdag en zaterdag uiteraard voor u klaar op onze vestigingen en kunt u de gewenste auto bekijken en proefrijden.

Tijdens het Occasionspektakel hanteren we dezelfde scherpe prijzen als met de fysieke show. Daarbovenop ontvangt u zelfs € 500,- extra inruilwaarde* op uw huidige auto! Het bepalen van deze inruilwaarde doen we gewoon op afstand. Aan de hand van een paar instructies maakt u foto’s en wij zorgen voor de rest!

Dit jaar doen we het een beetje anders, maar toch is veel hetzelfde. Wij helpen en adviseren u graag, het enige dat u nog moet doen, is zorgen voor een muziekje, hapje en drankje en het Spektakel kan beginnen!

Bekijk voorraad

Terug naar overzicht