Herwers Hyundai- en Mitsubishi-dealer in Tiel

Herwers Hyundai- en Mitsubishi-dealer in Tiel

De Herwers Groep is met ingang van 1 juli 2021 de Hyundai- en Mitsubishi-dealer voor de regio Tiel. Het bedrijf neemt Hyundai over van Visscher PGH en Mitsubishi van Kardol Autogroep en verwelkomt daarbij van beide partijen de huidige medewerkers.

Herwers zet het officiële Hyundai en Mitsubishi dealer- en erkend reparateurschap voort vanuit de huidige Mitsubishi-locatie aan de Stephensonstraat in Tiel. In eerste instantie zou Herwers met Hyundai vanaf 1 juni van start gaan in het voormalig pand van Visscher, echter woedde daar een grote brand eind mei die het pand enorme schade heeft aangericht.

De vertrouwde Hyundai- en Mitsubishi-gezichten zullen klaar blijven staan voor de klant waardoor dezelfde service verwacht kan worden als voorheen. De voor Herwers nieuwe vestiging zal ook worden ingezet als occasioncentrum.

Algemeen directeur van Visscher PGH Autogroep Henk Visscher is bezig met de afbouw van zijn dealerholding. Voor directeuren Jos en Niels Herwers betekent de overname een stap die goed past in de ingezette groeistrategie. “Het is een mooie kans om onze positie in de regio verder te versterken. De Betuwe sluit goed aan op ons huidige verzorgingsgebied”, zegt Jos Herwers.

Herwers staat voor klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en duurzame mobiliteitsoplossingen. Door de jarenlange ervaring heeft Herwers alle benodigde kennis in huis om haar klanten de beste persoonlijke service te bieden. Hyundai blijft continu innoveren en garandeert daarmee een sterke marktpositie. Dit past uitstekend in de denkwijze en manier waarop Herwers zaken wil doen.

De Herwers groep groeit met deze uitbreiding naar in totaal negen vestigingen in Oost-Nederland en is officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault. Tevens is Herwers gespecialiseerd dealer voor Hyundai NEXO (waterstof) en uitgeroepen tot Hyundai Excellent Dealer 2020.

Herwers Hyundai & Mitsubishi Tiel

Stephensonstraat 21
T. 0344-630500
E. tiel@herwers.nl

U bent van harte welkom!


Terug naar overzicht