Maak kennis met elektrisch rijden bij Herwers

Maak kennis met elektrisch rijden bij Herwers

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Wilt u die toekomst alvast zelf ervaren? Herwers Groep laat u op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni graag kennis maken met elektrisch rijden.

Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni zetten wij vol in op elektrisch rijden. Wij geloven dat elektrisch rijden de toekomst is, maar realiseren ons ook dat er nog veel onbekendheid is. Die nemen we graag weg.

Daarom willen we u graag uitnodigen om kennis te maken met elektrische rijden. Op 29 juni en 30 juni kan iedereen onze elektrische auto’s bekijken, er alles over vragen en gratis een testrit maken om het ook écht te kunnen ervaren.’

Voor onze kinderen
We weten natuurlijk dat er maatregelen nodig zijn als het gaat om ons klimaat, het Klimaatakkoord van onze regering heeft als doel om in 2030 de CO2-uitstoot in Nederland met 49% terug te dringen. Dat is erg ambitieus en vraagt om aanpassingen van iedereen. Is het niet voor onszelf, dan wel voor onze (klein)kinderen. Tijdens deze twee dagen denken we sowieso al aan de kinderen, voor de kleinsten onder ons is er een miniracebaan waar met elektrische raceauto’s gereden kan worden.

Geen verplichtingen
Tijdens 29 juni en 30 juni kunt u, zonder enige aankoopverplichting, kennis maken met alle elektrische modellen van onze merken: de Nissan LEAF, E-NV200, Evalia, Hyundai Ioniq, Renault Zoe én de Renault Kangoo bedrijfswagen.
Uiteraard zijn onze adviseurs op deze dagen aanwezig om alles uit te leggen over de mogelijkheden van een elektrische auto. Zij weten ook alles over praktische zaken zoals het opladen van een auto thuis, op de zaak of onderweg, de actieradius van de diverse accu’s, afschrijving, waarde en bijtelling.

Kom op 29 juni en 30 juni ook naar Van der Valk in Duiven en wordt thuis in elektrisch rijden!

29 juni: 13.00 – 19.00 uur
30 juni: 09.00 – 17.00 uur
Van der Valk
Impuls 2
6921 RK Duiven


Terug naar overzicht