Open huis voor ervaren autotechnici bij Herwers, alle autotechnieken onder één dak

Open huis voor ervaren autotechnici bij Herwers, alle autotechnieken onder één dak

De nieuwste technieken als waterstof, tal aan doorgroeimogelijkheden en laagdrempelig, dat is Herwers. Wat begon als klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een speler van formaat. Een bedrijf dat vooroploopt op veel vlakken en staat te popelen om nieuw talent mee te nemen in dit avontuur.

Dat Herwers is gestart als familiebedrijf merk je nog aan alles. De korte lijnen op de werkvloer zorgen ervoor dat medewerkers zich snel thuis voelen bij Herwers. Dat is ook wat het bedrijf als dealer uitstraalt: het laagdrempelige karakter en de no-nonsense cultuur, waardoor je je als klant direct welkom voelt.

Zo is het ook in de werkplaats. Om op de hoogte te blijven van de technieken van nu en in te spelen op klantbeleving, volgen medewerkers regelmatig trainingen. Meewerkend voorman of leerling, er wordt geen onderscheid gemaakt. Wil je meer verdieping of verbreding in verschillende technieken of daarnaast andere vaardigheden ontwikkelen? Dan ben je bij Herwers aan het goede adres. Zo hebben we zelfs een master technicus in huis die zich heeft gespecialiseerd in waterstof.

Herwers groeit, groei jij mee?

Deze vakmensen hebben mede mogelijk gemaakt dat Herwers de afgelopen jaren flink gegroeid is. Zowel in kennis als in personeelsbestand en vestigingen. Om deze groei in stand te houden, zoekt Herwers steeds naar nieuwe mogelijkheden om kennis op te doen en uit te wisselen. Binnenkort organiseren we daarom een vrijdagmiddagborrel voor ervaren autotechnici die het interessant vinden om met vakgenoten een praatje te maken.

Al jaren werkt Herwers samen met regionale onderwijsinstellingen om de jeugd enthousiast te maken voor autotechniek. Het bedrijf heeft dan ook gecertificeerde leermeesters in huis die toekomstige collega’s opleiden. Voor een hightechbedrijf als Herwers is het belangrijk dat er een gezonde mix is tussen leerlingen en ervaren vakkrachten. Op het moment staan er dan ook een aantal vacatures open voor ervaren autotechnici, zowel eerste autotechnicus als technisch specialist en meewerkend voorman werkplaats.

Vrijdagmiddagborrel

De werkplaats van nu vraagt een andere kijk op de automotive. De nieuwe technieken van waterstofauto’s, elektrische auto’s en sportauto’s – zoals de GT-R – vragen om vakmensen met passie voor autotechniek, oftewel vakidioten die uitgedaagd willen worden met nieuwe technieken en niet stil willen staan in hun ontwikkeling. Herken je jezelf hierin? Dan geeft Herwers je de mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken of een volgende stap wat voor jou is.

4 oktober organiseert Herwers een vrijdagmiddagborrel met barbecue voor ervaren autotechnici bij Herwers Apeldoorn. Vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur kan eenieder een hapje mee eten, een biertje of fris komen drinken en de nieuwste technieken met eigen ogen bekijken. Kom gewoon eens binnen bij Herwers en hopelijk loop jij de deur uit met een nieuwe dosis aan kennis.


Terug naar overzicht