Vier dagen profiteren van hoge korting bij Herwers Apeldoorn

Vier dagen profiteren van hoge korting bij Herwers Apeldoorn

Een auto voor iedereen
Bij de vestiging aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn staan tijdens de Occasion 4-Daagse buiten op het terrein en binnen in de showroom maar liefst 150 gebruikte auto’s opgesteld. En het aanbod is heel divers en allemaal met de kwaliteit die je van Herwers mag verwachten. Wie een andere auto zoekt, heeft grote kans ‘m hier te vinden. Vanzelfsprekend zijn de adviseurs van Herwers aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen.

Wie een bezoekje brengt aan de showroom, vindt naast de gebuikte auto’s ook een aantal fraaie nieuwe exemplaren. Gert: “Zo is de prijs van de Hyundai KONA EV bekend en staat sinds dit jaar de nieuwe Nissan Leaf in de showroom. Beide auto’s zijn toonaangevend in het elektrische segment.”

Gezinsuitje
Herwers zou Herwers niet zijn, als er niet aan het hele gezin is gedacht. “Zo is er voor de kinderen een softijsmachine. En daar zal flink profijt van gemaakt gaan worden, want het belooft alle dagen prachtig weer te worden. Tussendoor is er ruimte voor een informatief gesprek onder het genot van een goede kop koffie of een drankje. Natuurlijk verkopen we graag auto’s, maar het worden vooral hartstikke leuke dagen. Iedereen is dan ook van harte welkom.”

De Herwers Occasion 4-Daagse kent de volgende openingstijden: woensdag 27 en donderdag 28 juni van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag 29 juni van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag 30 juni van 09.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie, telefoon 055-3696212


Terug naar overzicht