Zwarte Markt, gebruikte winterwielen vanaf € 150,-

Zwarte Markt, gebruikte winterwielen vanaf € 150,-

Aan alles is te merken dat de herfst zijn intrede doet. De bladeren beginnen te verkleuren, het is ’s avonds vroeg donker en de temperatuur daalt. De kans op nachtvorst is zelfs alweer aanwezig en daarmee is het tijd voor winterbanden.

Kom dan naar onze Zwarte Markt! Hier bieden wij ruim 300 sets gebruikte winterbanden aan tegen zeer scherpe prijzen! Wij hebben winterwielen in alle soorten en maten en voor bijna ieder merk auto is er wel iets te vinden.

De Zwarte Markt is van vrijdag 6 oktober t/m zaterdag 14 oktober aan de Plakhorstweg 14 in Doetinchem! 

U bent welkom op:

  • Ma t/m Do:  08:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag;       08:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag:    08:00 tot 17:00 uur

Veilig op weg in de winter.

Wij geven onze al onze klanten het advies om elk seizoen met de juiste banden te rijden, daar hebben we ook een goede reden voor.
Net als dat de zomerband is samengesteld om bij warmere temperaturen optimaal te presteren, is de winterband ontwikkeld voor optimale veiligheid bij koud weer.

Belangrijke punten van een winterband zijn:

  • Beneden 7 graden meer grip
  • Betere wegligging door profiel
  • Kortere remweg bij lagere temperatuur

Het profiel van een zomerband en een winterband verschilt. De zogenaamde lamellen in een winterband zorgt voor afvoer van water en sneeuw. Het profiel van een zomerband is met name gericht op de afvoer van water, om zo optimale grip tijdens heftige regenval te behouden. Een goede bandenspanning is altijd belangrijk.

Graag tot ziens in Doetinchem.

Plakhorstweg 14
7008 AT Doetinchem
T. 0314-333055


Terug naar overzicht