Nissan testen?

Kom onze nieuwe modellen uitproberen!

Herwers Nissan Ariya

We vinden het leuk om u bij Herwers Nissan persoonlijk te ontvangen om u al onze nieuwe modellen te laten zien. Het zijn er nogal wat, en er is veel te vertellen!

We verwelkomen u heel graag op onze Nissan-vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hengelo gld & Zevenaar.  

Herwers Nissan Ariya

Ariya

Ontdek de nieuwe elektrische crossover. Stap in een lounge die van 0 naar 100 km/u gaat in 5.1 seconden, met een actieradius tot 533 kilometer.* Meer design, meer vermogen en meer comfort. Ervaar een unieke, indrukwekkende rijervaring. 

Herwers Nissan Qashqai -e-POWER

Qashqai e-POWER

De accu-aangedreven elektrische motor wordt constant opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Ervaar het elektrische rijplezier van de nieuwe Nissan Qashqai met e-POWER technologie. Een unieke elektrische rijervaring zonder stekker. 

Herwers Nissan Juke hybrid N-connecta

Juke Hybrid

Ervaar een innovatief, multimodaal hybridesysteem. De Juke Hybrid rijdt altijd weg in de EV-modus en kan geheel elektrisch rijden tot een snelheid van 55 km/h. De elektromotor en benzinemotor leveren samen 143 pk, waarmee u bent verzekerd van een vlotte acceleratie.

Herwers Nissan XTRAIL

X-TRAIL

Comfortabel ten top, ruimer dan ooit en een premium look: de nieuwe X-TRAIL is klaar voor grootse avonturen. De gloednieuwe  X-TRAIL brengt twee geavanceerde technologieën samen, zodat u kunt genieten van een betere brandstofefficiëntie in combinatie met een dynamische en stille rit (in vergelijking met een traditionele benzinemotor).

Hoe elektrisch wilt u rijden?

In deze video vertelt Jeroen u over Nissan e-POWER, de Ariya, de Juke Hybrid en kondigt hij de nieuwe Nissan X-TRAIL aan. Goed nieuws: de X-TRAIL is inmiddels ook binnen!

Herwers Nissan
Herwers Nissan X-TRAIL

De overstap naar elektrisch rijden hoeft echt niet groot te zijn.  Met het gloednieuwe aanbod van Herwers Nissan is de keuze reuze. De nieuwste modellen staan voor u klaar om uit te proberen. Daarnaast nemen wij u graag mee door alle informatie van de nieuwste (geëlektrificeerde) aandrijflijnen van Nissan. Komt u langs?

Ervaar het soepele rijcomfort, de flexibiliteit en de duurzaamheid.  Daarnaast zult u een flinke besparing op onderhouds- én brandstofkosten ontdekken. 

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef
Nissan testen?