Financieren Nissan

Uw Nissan financieren

Heeft u een nieuwe Hyundai op het oog en wilt u deze graag financieren? Dan is financieren met de Nissan Financial Services iets voor u. Voor een vast bedrag per maand rijdt u uw nieuwe Nissan. U bepaalt zelf de gewenste aanbetaling, looptijd en slottermijn. 

QASHQAI Herwers Nissan

Voordelen van financieren

  • Aantrekkelijk maandbedrag
  • Voordeliger dan leasen 
  • U bent de eigenaar van de auto
  • De restwaarde van de auto is voor u
  • Flexibel in kilometrage
  • U kunt uw spaargeld houden
Financiering contract

Financiering op maat

Een financiering is heel persoonlijk. Zowel de samenstelling van de auto als de financiering zelf. Wij kijken bij Herwers Nissan graag persoonlijk met u mee, naar wat het beste bij u past. Al u vragen over onze modellen, mogelijke financieringsvormen en algemene voorwaarden beantwoordt uw Nissan verkoopadviseur voor u. 

Let op: Geld lenen kost geld! 

Gecommuniceerde Nissan maandtermijnen o.b.v. een aflopend krediet (huurkoop) dat is gebaseerd op de consumentenadviesprijzen van de getoonde Nissan-modellen inclusief kortingen. Aflopend krediet o.b.v. 60 maanden looptijd, 20% slottermijn en een jaarlijks kostenpercentage van 3,9% (m.u.v. de QASHQAI met 2,9% rente). Gecommuniceerde aanbetaling afhankelijk van model: MICRA 29%, JUKE 29%, QASHQAI 29%, X-TRAIL 28% en de LEAF 29% aanbetaling. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 60 maanden. Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het aflopend krediet van toepassing zijn. Minimaal te financieren bedrag € 5.000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

Vrijblijvende aanvraag

Aanhef
Financieren Nissan