Nissan Financial Lease

Nissan financial lease is een mooie optie voor u als u de auto op de balans wilt hebben staan. Met name voor bedrijfswagens (grijs kenteken) is dit interessant omdat u van investeringsaftrek kunt profiteren. Het bedrag dat u maandelijks moet betalen bestaat uit aflossing en rente. De auto dient hierbij als onderpand. Indien u aan het eind van het contract aan de slottermijn voldoet, dan wordt u juridisch eigenaar van de auto. Wilt u de auto liever niet op de balans hebben en hoeft u geen eigenaar te zijn van de auto? Bekijk dan eens de Nissan netto operational lease en de Nissan full operational lease mogelijkheden bij Herwers.

Voordelen van financial lease

  • Investeren zonder liquiditeitsverlies
  • Auto is uw eigendom
  • Acceptatie zonder jaarcijfers
  • Fiscaal voordeel (rente- en investeringsaftrek mogelijk)
  • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs

Nissan financial lease bedrijfswagens

Met Nissan financial lease bij Herwers heeft u de mogelijkheid om zowel bedrijfswagens als occasions te leasen. Bedrijfswagens financiert u tegen een rente van 3,9% en kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. Er is géén sprake van een maximaal te financieren bedrag en services zijn mee te financieren.

Indien u een occasion wilt financieren dan doet u dit al tegen een rente van slechts 2,9%. Hierbij heeft u keuze uit een looptijd van 12 tot 36 maanden. Het maximaal te financieren bedrag bedraagt bij occasions € 10.000,-. Ook bij deze optie zijn services mee te financieren.

Bent u geïnteresseerd, maar weet u nog niet voor welke bedrijfswagen u moet kiezen? Laat u inspireren door ons aanbod en neem contact met ons op voor advies.

Nissan bedrijfswagens bekijken Bedrijfswagens occasionvoorraad

Nissan financial lease personenauto’s

Bent u niet op zoek naar een bedrijfswagen, maar wilt u graag een personenauto zakelijk leasen? Dan is financial lease van Nissan Business Finance een goede oplossing voor u. Met deze service financiert u uw nieuwe Nissan personenauto voor slechts 2,9% rente met een looptijd van 12 tot 60 maanden. Er is géén maximaal te financieren bedrag en services zijn mee te financieren. Er dient echter wel een aanbetaling gedaan te worden van minimaal 25%.

Indien u een Nissan personenauto wilt financieren kunt u ook voor Nissan All-Inclusive kiezen met een looptijd van 12 tot 60 maanden tegen een rente van 4,9%. Hiermee regelt u de financiering, maar daarnaast is dit ook inclusief een onderhoudscontract, verlengde garantie en pechhulp. Bij Nissan All-Inclusive is er géén sprake van een maximaal te financieren bedrag en services kunt u mee financieren. Zodra u de slottermijn heeft voldaan heeft u recht op verlengde garantie en een verlengd onderhoudscontract. Met Nissan All-Inclusive hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken.

Nissan personenauto’s bekijken Personenauto’s voorraad nieuw

Bel een van onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hengelo of Zevenaar voor een telefonisch advies of kom langs in de Herwers showroom. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot financial lease.