Nissan Occasion Financiering

U wilt uw Nissan occasion financieren? Bij Herwers weet u precies waar u aan toe bent. Wij stemmen de looptijd en het rentepercentage van tevoren met u af zodat u gedurende de gehele periode een vast maandbedrag betaalt. Hiermee vinden wij samen de ideale oplossing die binnen úw financiële situatie past. Bij Herwers Nissan kunt u rekenen op een goed advies. Maar ú bepaalt altijd zelf hoeveel u aanbetaalt, financiert en hoe lang u de financiering wilt laten lopen.

Occasion financiering t/m 3 jaar

Indien u uw occasion in 3 jaar of korter wilt financieren dan wordt er een jaarlijks kostenpercentage van 4,9% gehanteerd. Er is géén maximaal te financieren bedrag.

Occasion financiering 4 t/m 5 jaar

Heeft u liever een langere looptijd? Dan kunt u ook kiezen om de financiering tot 5 jaar te laten lopen. Indien u voor deze financieringsmethode kiest, wordt er een jaarlijks kostenpercentage van 5,9% gehanteerd. Ook hier is er géén sprake van een maximaal te financieren bedrag.

Ontvangt u graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Heeft u liever persoonlijk contact, bezoek ons dan in één van onze Herwers Nissan vestigingen. Wij voorzien u van een deskundig advies.

Offerte occasion financiering Nissan occasions bekijken