Nissan Full Operational Lease

U hoeft géén eigenaar te worden van de auto en u wilt de leasing niet op uw balans opnemen. U wilt echter wél profiteren van een uitgebreide service zodat alle zorgen u uit handen worden genomen. Is dit het geval, dan past full operational lease bij u! Met deze leasemogelijkheid betaalt u een maandelijks leasebedrag dat is vastgesteld op het verwachte aantal te rijden kilometers. Hierin zijn álle kosten van uw Nissan meegenomen. Aangezien u de auto aan het einde van het contract weer in zal leveren hoeft u zich geen zorgen te maken over de restwaarde van de auto. Als u meer kilometers rijdt dan verwacht, dan geven wij dit tijdig aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Regelt u de praktische zaken toch liever zelf zodat u een lager maandbedrag betaalt, dan is Nissan netto operational lease wellicht iets voor u. Wilt u wél eigenaar van de auto worden? Bekijk dan Nissan financial lease bij Herwers.

Voordelen full operational lease

  • Uw werkkapitaal blijft onaangetast
  • Reparatie, onderhoud en vervanging banden worden verzorgd
  • Het leasetarief is inclusief houderschapsbelasting, rentekosten en afschrijving
  • Schadeherstel en glasrepartie wordt verzorgd
  • Eventuele extra services zijn toe te voegen (brandstofpas, winterbanden, diverse verzekeringen, vervangend vervoer)

Bent u overtuigd van Nissan full operational lease bij Herwers? Bekijk dan ons aanbod Nissan personenauto’s en bedrijfswagens en vind de ideale auto voor úw zaak. Laat u zich liever adviseren? Kom dan gerust langs in één van onze Herwers Nissan vestigingen.

Nissan personenauto’s bekijken Nissan bedrijfswagens bekijken