Herwers Nissan Interstar

Interstar

Rijklaar vanaf
€30.140,-
Herwers Nissan Interstar

De Nissan INTERSTAR

Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan INTERSTAR. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom kunt u bij de Nissan INTERSTAR kiezen uit verschillende lengtes, laadvermogens en opbouwmogelijkheden. Kies de opties die perfect bij u passen.

De INTERSTAR  biedt de meeste aanpassingsopties binnen zijn klasse. U kunt kiezen uit de kant-en-klare uitvoeringen, maar u kunt er ook voor kiezen om een uitvoering op maat te laten maken door een van de gecertificeerde en gespecialiseerde carrosseriebouwers die bij ons zijn aangesloten. 

Vinkje
5 jaar garantie
Vinkje
COMFORTABEL EN RUIM
Vinkje
KANTOOR OP WIELEN
Herwers Nissan Interstar

Ruim en praktisch

Naast een grote en veelzijdige laadruimte biedt de nieuwe Nissan INTERSTAR ook een ruime en praktische cabine boordevol connectiviteitsopties. Uw kantoor voor onderweg. Zo blijft u altijd op de hoogte van wat er speelt bij uw bedrijf, waar de weg u ook naartoe brengt.

Krachtiger en zuiniger
De nieuwe Nissan INTERSTAR is verkrijgbaar met verschillende dCi-motoren van 135 pk tot 180 pk. Wat er onderweg ook gebeurt, u kunt altijd vertrouwen op deze krachtige motoren. Alle motoren voldoen aan de meest recente emissiestandaarden (EURO6D-Full of EUROVIe).

Veiliger
Onderweg of op de werkplaats, het is altijd belangrijk dat u goed zichtbaar bent en alles om u heen goed kunt zien. De nieuwe Nissan INTERSTAR gaat een stap verder met ondersteunende functies en veiligheidstechnologieën die uw omgeving in de gaten houden, u een waarschuwing geven in geval van een potentieel gevaar en u zelfs helpen om het te vermijden.

Garantie
U profiteert van garantie gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer* Dit is veel meer dan zo maar een garantie. Kijk voor de details op de garantiepagina:

 

Interstar
Aanhef
Km

Genoemde prijs is excl. btw en excl. rijklaarmaakkosten.  Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.