Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe e-NV200 VAN

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte e-NV200 in goede staat?

Bekijk occasions
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Nissan e-NV200 VAN

Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 minivan mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling. Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat u meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor uw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl uw bedrijf een groen imago ontwikkelt.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Met de nieuwe 40 kWh batterij en een groter rijbereik trotseert de Nissan e-NV200 alle uitdagingen. Dankzij gegarandeerd uitstootloos rijden kan niets of niemand u tegenhouden om alle hoeken en gaten van de stad te verkennen. Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf. Laat uw bedrijfsauto ook regelmatig onderhouden.

Werkplaatsafspraak

DE 100% ELEKTRISCHE, 100% FLEXIBELE BEDRIJFSWAGEN

Nu voor €31.620,-

Onze voorraad Nissan E-NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige E-NV200 staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan E-NV200 VAN