Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe E-NV200 EVALIA's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte E-NV200 EVALIA in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan E-NV200 EVALIA

Met de nieuwe Nissan E-NV200 40 kWh batterij, die ook in de nieuwe Nissan LEAF zit, rijdt u verder dan ooit tevoren. Begin de dag met een volledig opgeladen batterij en geniet van een rijbereik tot maar liefst 301 km. Het zal u minder kosten dan een personenauto met een diesel- of benzinemotor. Geen motorproblemen meer en nooit meer olie verversen. Bovendien bespaart u ook tijd en geld op onderhoud.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Nissan Intelligent Mobility is een revolutie voor uw rijstijl: u stapt zelfverzekerder achter het stuur en geniet van een zinderende rit terwijl u van alles op de hoogte blijft. De 40 kWh batterij van de nieuwe Nissan LEAF zit ook in de Nissan E-NV200 EVALIA voor een sterk staaltje intelligent vermogen; hét bewijs dat 100% elektrisch rijden makkelijk, praktisch en gezinsvriendelijk kan zijn. Benieuwd of alles nog naar behoren werkt? Laat het checken!

Werkplaatsafspraak

Veelzijdigheid is de norm

Nu voor €45.173,-

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan E-NV200 EVALIA