Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe JUKE

Bekijk acties
Private lease

Private lease

Kies nu voor een JUKE met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe JUKE's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte JUKE in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan JUKE

De sportieve compacte Nissan crossover heeft een stijlvol interieur en levert indrukwekkende prestaties op de weg. Met de Design Studio kunt u uw Nissan JUKE crossover aanpassen met behulp van verschillende personalisatiepakketten. Voeg uw persoonlijke smaak toe aan de Nissan JUKE: kies voor uw favoriete kleur voor interieurbekleding, sier- en stootstrips, de 18 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer. Maak van uw compacte Nissan crossover een droomauto.

Bekijk actie

Onderhoud

De Nissan JUKE beschermt u tegen onverwachte gebeurtenissen omdat de compacte Nissan crossover is voorzien van Nissan Safety Shield-technologie. Dit bestaat uit de rijbaan-assistent, detectie van bewegende objecten en de dodehoek-assistent. Drie veiligheidsvoorzieningen die gebruikmaken van camera’s en sensoren om uw omgeving te controleren. Kies voor optimale veiligheid door uw auto regelmatig te laten checken.

Werkplaatsafspraak

STIJLVOLLE STADSE CROSSOVER

Nu voor €24.640,-

Onze voorraad Nissan Juke

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Juke staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan JUKE