Nissan NAVARA

Over de Nissan NAVARA

NISSAN NAVARA – DE PICK-UPTRUCK VOOR ZWARE KLUSSEN EN VEEL PLEZIER

Sterk, wendbaar en stijlvol: de Nissan NAVARA is dé pick-up die het Nissan-gamma rijk is. Het model is leverbaar in twee carrosserievormen, de King Cab of Double Cab. De Nissan NAVARA heeft met zijn uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik alles wat u van een Nissan pick-up mag verwachten. Met het krachtige 4WD-systeem van de Nissan NAVARA kunt u schakelen zonder te stoppen, dus u kunt ongehinderd de bergen intrekken of woestijnen doorkruisen met al uw gereedschap op sleeptouw.

Met de Nissan NAVARA Intelligent Around View Monitor met 360-graden-zicht zit u zelfverzekerder achter het stuur. Het is een revolutie op parkeergebied en maakt het ook nog eens makkelijker om met een aanhangwagen te rijden.

 

 

Hoe wilt u de Nissan NAVARA rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Kortingsbedrag niet van toepassing op lease. Korting van toepassing op geselecteerde voorraadmodellen. Prijzen en kortingen kunnen per uitvoering afwijken. Genoemde bedragen zijn exclusief btw, bpm en kosten rijklaar maken.
* Bedrijfsvoertuigen genieten van 5 jaar/100.000 km (indien dit eerder is) garantie, bestaande uit 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar gratis verlengde garantie.
– Lengte van de dekking (jaren of kilometers, wat het eerst wordt bereikt)
– Afhankelijk van onderdeel of accessoires type
– Jaarlijkse carrosserie-inspectie bij de dealer vereist

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers