Nissan LEAF

Over de Nissan LEAF

Met de nieuwe Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken. De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT, en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Het opladen van de Nissan LEAF is zo makkelijk als het maar kan. Van een simpel stopcontact thuis tot openbare snelladers, met een breed scala aan oplaadopties heeft u genoeg keuze om uw auto extra energie te geven, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

DE BESTE ACTIES OP DE NISSAN LEAF

1. 10.000 korting

Direct instappen met heel veel voordeel? Wij leveren de Nissan LEAF rechtstreeks uit voorraad met maar liefst. Kiest u voor een LEAF e+ 62 kWh dan ontvangt u zelfs 12.000 euro voorraadkorting*

Klik hier voor de actie

2. NISSAN KEUZEDEALS: STEL UW EIGEN DEAL SAMEN!

Wilt u een nieuwe Nissan LEAF rijden? Dan mag u nu zelf kiezen van welke kortingen en voordelen u wilt profiteren, dankzij de Nissan Keuze Deals. Het totale voordeel kan oplopen tot € 5.000!

Dankzij de voorraadkorting en inruilkorting kunt u al een nieuwe Nissan LEAF rijden vanaf € 29.990**.

Met de Nissan Keuze Deals kunt u 3 van  5 voordeelacties kiezen. Zo combineert u bijvoorbeeld voorraadkorting met een inruilbonus en gratis onderhoud. Of wilt u liever een gratis accessoirepakket, extra garantie en voorraadkorting?

Stel uw eigen deal samen! Kies 3 van de volgende acties:

 • Keuze 1 | € 4.000 voorraadkorting
 • Keuze 2 | € 1.000 inruilkorting op voorraadauto
 • Keuze 3 | € 1.250 aan gratis accessoires
 • Keuze 4 | 5 jaar gratis onderhoud
 • Keuze 5 | 2 jaar extra garantie
Bekijk onze voorraad Leaf PROEFRITAFSPRAAK

Hoe wilt u de Nissan LEAF rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

 • Sectie-einde

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor welke uitvoering kiest u?

Nissan LEAF TEKNA 62 KWH

Standaard uitgerust met

 • 17" lichtmetalen velgen
 • Intelligent Around View Monitor
 • LED koplampen met automatische hoogteversnelling
 • Apple Carplay en DAB+ radio
 • 17" lichtmetalen velgen
 • All Around Driving Support System
 • Leder / Ultrasuede® stoelbekleding (zwart)
 • Bose® Premium Audiosysteem met USB- en AUXaansluiting

Nissan LEAF TEKNA 40 KWH

Standaard uitgerust met

 • 17" lichtmetalen velgen
 • Intelligent Around View Monitor
 • LED koplampen met automatische hoogteversnelling
 • Apple Carplay en DAB+ radio
 • ProPILOT: All Around Driving Support System
 • All Around Driving Support System
 • Leder / Ultrasuede® stoelbekleding (zwart)
 • Bose® Premium Audiosysteem met USB- en AUXaansluiting

Onze voorraad Nissan Leaf

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Leaf staan?

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief het voordeel van eerst genoemde actie: 10.000.

*De consumentenadviesprijs is o.b.v. een Nissan LEAF Acenta 40 kWh batterij incl. btw/bpm., leges, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken, gebaseerd op de meest recente prijslijst. (2) Actie geldig zolang de voorraad strekt. (3) Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450 op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

* De korting van € 4.000 is uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF uit voorraad, ongeacht de uitvoering en batterij (40 kWh of e+ 62 kWh). In plaats van deze korting kunt u kiezen voor een upgrade van een LEAF 40 kWh naar een LEAF 62 kWh. Dit is enkel mogelijk voor de uitvoeringen N-Connecta en Tekna. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders zie de Nissan-actievoorwaarden op herwers.nl/nissan/acties voor de actieperiode, niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet inwisselbaar tegen contanten en niet combineerbaar met elkaar. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

(1) De benoemde Nissan Private Lease maandbedragen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. De bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, BTW en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V.. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

Verbruik (W/km): gecombineerd 185-206 CO₂-uitstoot gecombineerd (g/km): 0. Nul CO₂-uitstoot tijdens het rijden.

** Financial Lease gecommuniceerde maandtermijnen o.b.v. de consumentenadviesprijzen excl. BTW en incl. kortingen (€ 3306 Nissan Zero Emission en € 826 High Five Deal Cash Korting). Gecommuniceerde maandtermijnen o.b.v. 36 maanden looptijd, 20% slottermijn, een jaarlijks kostenpercentage/vaste debetrentevoet van 0% en een aanbetaling van 30%. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe zakelijke klantorders in de periode van 01/05/2021 tot en met 30/06/2021, niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.

*** Operational Lease tarief via Nissan Business Finance is excl. btw en o.b.v. een Nissan LEAF Acenta 40 kWh batterij met een looptijd van 60 maanden, 10.000 per jaar. New Motion laadpas is inbegrepen in het maandtarief.

De verschillende acties zijn niet met elkaar te combineren of tegen contanten te verkrijgen.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers