Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe LEAF

Bekijk acties
Meld je nu aan

Meld je nu aan

Voorkom de bijtellingsverdubbeling, direct uit voorraad leverbaar.

Aanvragen
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe LEAF's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte LEAF in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan Nieuwe LEAF

Probeer u eens voorstellen hoe het is om te rijden met slechts één pedaal, het unieke gevoel van versnellen en remmen met één soepele beweging. Of hoe het is om een aantal bestuurderstaken aan uw auto over te dragen, zodat u kunt genieten van een relaxter ritje. Kenmerken als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en meer, de Nieuwe Nissan LEAF maakt het allemaal waar.

Bekijk actie

Onderhoud

Met de nieuwe Nissan LEAF bent u goedkoper uit: minder bewegende onderdelen, dus lagere onderhoudskosten; geen CO2-uitstoot, dus lagere eigendomskosten en minimale gebruikskosten. Niks mis mee, toch? In de nieuwe Nissan LEAF geniet u van elke bocht. De batterij is in de vloer geïnstalleerd, wat de auto een laag zwaartepunt geeft. Hierdoor helt hij maar heel weinig over in de bochten en kunt u genieten van een geweldige rit met supersoepele besturing. Zeker dat alles nog naar behoren werkt? Laat het controleren!

Werkplaatsafspraak

Simply amazing

Nu voor €36.990,-

Onze voorraad Nissan Leaf

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Leaf staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan Nieuwe LEAF