Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Micra

Bekijk acties
Private Lease

Private Lease

Kies nu voor een MICRA met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe MICRA'S

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Micra in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan Micra

Het draait bij de nieuwe Nissan MICRA helemaal om een iconish en expressief design. Van sportieve lijnen tot het inspirerende interieur. Laat de normen links liggen en maak een persoonlijk statement met een auto die uw individualiteit weerspiegelt. Voor de gloednieuwe Nissan MICRA kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende stijlconfiguraties. Het verfijnde interieur van topkwaliteit in de gloednieuwe Nissan MICRA is bedacht om uw eigen omgeving te vormen en biedt een afgestemde mix van ruimte en comfort.

Bekijk actie

Onderhoud

Een rit in de gloednieuwe Nissan MICRA is een opzwepend avontuur, ondersteund door toonaangevende technologie, vooral met het gloednieuwe en exclusieve BOSE® Personal® audiosysteem met onder andere twee luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurdersstoel. Rijd vol vertrouwen: de gloednieuwe Nissan MICRA biedt u een spannende en toch veilige rit door manoeuvreerbaarheid en soepelheid perfect te combineren.

Werkplaatsafspraak

UITGESPROKEN. ENERGIEK. BEWEEGLIJK.

Nu voor €18.990,-

Onze voorraad Nissan Micra

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Micra staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan Nieuwe Micra