Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe QASHQAI

Bekijk acties
Private lease

Private lease

Kies nu voor een QASHQAI met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe QASHQAI's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte QASHQAI in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan Nieuwe QASHQAI

Intelligentie is prachtig en het stijlvolle en verfijnde nieuwe design van de originele crossover van Nissan bewijst dit. De nieuwe Nissan QASHQAI combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit. ‘s Werelds favoriete SUV ziet er beter uit dan ooit. Met een reeks prachtige stijlaanpassingen als een vernieuwd design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen.

Bekijk actie

Onderhoud

De nieuwste technieken in de QASHQAI maken de rit voor u relaxt. Parkeren, filerijden en achteruitrijden waren nog nooit zo makkelijk! De auto geeft aan welke snelheid er gereden mag worden en welke beperkingen er zijn onderweg. Ook hoeft u niet meer bang te zijn dat u uw medeweggebruiker niet ziet met de blind spot warning die u een melding geeft. Ervaar alle technologieën in de QASHQAI. Raadzaam is om uw QASHQAI tijdig voor onderhoud langs te brengen.

Werkplaatsafspraak

De ultieme crossover

Nu voor €28.390,-

Onze voorraad Nissan QASHQAI

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige QASHQAI staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan QASHQAI