Nissan Ariya

Over de Nissan Ariya

Dit is de nieuwste elektrische crossover van Nissan. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Wij. Iedereen. Met meer vermogen, autonomie en stijl. Registreer u via onderstaande button en we houden u op de hoogte van de lancering van de nieuwe Nissan ARIYA.

Registreer interesse

De eerste proefrit op de openbare weg:

 
Interieur
Het minimalistische dashboard van de ARIYA sluit naadloos aan op de lijnen van het interieur. Er zijn geen knoppen of schakelaars te vinden, maar de primaire functie van de klimaatcontrole zijn geïntegreerd in het centrale deel van het dashboard. De stille, elektrische aandrijflijn en de geluidsabsorberende materialen zorgen voor een uitzonderlijk stil interieur.
EV-prestaties
De ARIYA is geschikt voor iedereen. Met als opties 63 kWh of een 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u. De ARIYA biedt een actieradius tot 500 kilometer.  

STANDAARD VOORZIEN VAN

– Baanbrekende innovatie
– De elektrische coupé crossover
– Futuristisch design
– Rijbereik tot 500 km
– ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving  

Dit zijn de beschikbare carroseriekleuren van de Ariya!

PEARL WHITE
PEARL BLUE
AKATSUKI COPPER
BURGUNDY
TINTED RED
WARM SILVER
GUN METALLIC
CERAMIC GREY
PEARL BLACK
AURORA GREEN

Nissan Ariya

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers