Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe NT400 CABSTAR

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe NT400 CABSTAR's

Bekijk voorraad
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Nissan NT400 CABSTAR

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk / 89kW, 136 pk / 100 kW en 145 pk / 106kW. U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden.

Bekijk actie

Onderhoud

De nieuwe Nissan NT400 CABSTAR is volgepakt met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, te beginnen met een verstevigde cabine. De Nissan NT400 CABSTAR beschikt over schijfremmen rondom, geventileerd aan de voorkant (beter dan die op de meeste auto’s). Ook ABS, elektronische remkrachtverdeling, Vehicle Dynamic Control (VDC) en elektronische stabiliteitscontrole zijn standaard. Laat alles regelmatig checken voor optimale veiligheid.

Werkplaatsafspraak

EEN ECHT WERKPAARD MET LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Nu voor €24.810,-

Onze voorraad Nissan QASHQAI

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige QASHQAI staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan NT400 CABSTAR