Nissan NV250

Over de Nissan NV250

De NV250 zit vol met praktische functies om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd controle heeft over de rit. De compacte bestelwagen heeft een laadcapaciteit van 4,6 m3 en kan 800 kg vervoeren. De NV250 is helemaal samen te stellen naar uw wens. Zo is het, naast de keuze uit verschillende lengtes en laadvolumes, mogelijk er een koelcel in te laten plaatsen of er de houten zijbescherming naar wens af te laten werken.

De NV250 heeft als voordeel dat hij over veel laadruimte beschikt, maar nog steeds compact genoeg is om in de stad te parkeren. Daarnaast is de bestelwagen voorzien van vele gemakken, zodat u alles snel bij de hand heeft.

Profiteer tijdelijk van € 5.000 korting op de NV250!*

Deze korting is van toepassing op voorraadmodellen, deze kunt u hier bekijken.

 

Hoe wilt u de Nissan NV250 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Kortingsbedrag niet van toepassing op lease. Korting van toepassing op geselecteerde voorraadmodellen. Prijzen en kortingen kunnen per uitvoering afwijken. Genoemde bedragen zijn exclusief btw, bpm en kosten rijklaar maken.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers