Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe PULSAR

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe PULSAR's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte PULSAR in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan PULSAR

De Nissan PULSAR verwacht niet dat gewoon goed genoeg is voor u. Het is één van de meest comfortabele en sportieve auto’s in zijn klasse en wordt geleverd met allerlei functies die uw dagelijkse rit moeiteloos laten verlopen. Royaal de ruimte voor lijf en leden, van top tot teen, voor alle passagiers. Ga lekker zitten en ontspan. Vloeiende welvingen. De nieuwe Nissan PULSAR heeft swingende, dynamische lijnen met stijlvolle chromen koplamp-units. Wie zegt dat een hatchback er saai uit moet zien?

Bekijk actie

Onderhoud

De Nissan PULSAR zit vol met technologie voor uw veiligheid op de weg, zoals Nissan Around View Monitor waarmee u een panoramisch zicht hebt op uw auto, parkeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Verder wordt u door het systeem voor detectie van bewegende objecten gewaarschuwd wanneer zich dichtbij de auto iets bevindt dat beweegt. De ruime en sportieve Nissan PULSAR maakt het de ideale auto voor u. Onderhoud uw PULSAR tijdig voor optimale veiligheid.

Werkplaatsafspraak

DE FAMILIE-HATCHBACK MET RUIMTE EN STIJL

Nu voor €26.490,-

Onze voorraad Nissan Pulsar

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Pulsar staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers

Downloads
Nissan PULSAR