Nissan X-TRAIL

Over de Nissan X-TRAIL

Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt. Solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie. De Nissan X-TRAIL SUV is zeer geschikt voor gezinsuitjes. Dankzij het nieuwe design, de sportieve look en het kwalitatief hoogwaardige interieur met eersteklas technologie. Ontdek de nieuwe carrosseriekleuren en ga het avontuur aan met de Nissan X-TRAIL SUV!

Geniet van een leven vol avonturen in een grotere en opvallendere 5- of 7-zitter SUV. Een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle ruimte, gemak en flexibiliteit voor al uw familie avonturen. De inspiratie voor de stoelen in deze SUV komt uit de ruimte. De gewichtloosheid van een astronaut in de ruimte is nagebootst in de stoelen voor de beste zitervaring. De 7-zitter heeft een opklapbare derde rij met stoelen met een 50/50 verdeling. Zo kunt u altijd genoeg ruimte creëren om uw familie, vrienden en uw spullen te vervoeren.

DE BESTE ACTIES OP DE NISSAN X-TRAIL

NISSAN KEUZEDEALS: STEL UW EIGEN DEAL SAMEN!

Wilt u een nieuwe Nissan X-TRAIL rijden? Dan mag u nu zelf kiezen van welke kortingen en voordelen u wilt profiteren, dankzij de Nissan Keuze Deals. Het totale voordeel kan oplopen tot € 3.000!

Dankzij de voorraadkorting en inruilkorting kunt u al een nieuwe Nissan X-Trail rijden vanaf € 36.606**.

Met de Nissan Keuze Deals kunt u 3 van  5 voordeelacties kiezen. Zo combineert u bijvoorbeeld voorraadkorting met een inruilbonus en gratis onderhoud. Of wilt u liever een gratis accessoirepakket, extra garantie en voorraadkorting?

Stel uw eigen deal samen! Kies 3 van de volgende acties:

  • Keuze 1 | € 1.000 voorraadkorting
  • Keuze 2 | € 1.000 inruilkorting op voorraadauto
  • Keuze 3 | € 1.000 aan gratis accessoires
  • Keuze 4 | 4 jaar gratis onderhoud
  • Keuze 5 | 4 jaar extra garantie
PROEFRITAFSPRAAK

 

 

Hoe wilt u de Nissan X-TRAIL rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs exclusief de te kiezen kortingen en/of voordelen.

* De voorraadkorting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-TRAIL uit voorraad. De acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders, zie de Nissan-actievoorwaarden op herwers.nl/nissan/acties voor de actieperiode, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

** Dit is een voorbeeldberekening. Uw keuzes bepalen de uiteindelijke actieprijs. Informeer bij uw dealer.

(1) De benoemde Nissan Private Lease maandbedragen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. De bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, BTW en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V.. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan X-TRAIL gamma gecombineerd: 5,9 – 7,9 l/100km, resp. 16,9 – 12,7 km/l. CO2-uitstoot gecombineerd: van 155 gr/km tot 208 gr/km.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers