Nissan X-TRAIL

Over de Nissan X-TRAIL

Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt. Solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie. De Nissan X-TRAIL SUV is zeer geschikt voor gezinsuitjes. Dankzij het nieuwe design, de sportieve look en het kwalitatief hoogwaardige interieur met eersteklas technologie. Ontdek de nieuwe carrosseriekleuren en ga het avontuur aan met de Nissan X-TRAIL SUV!

Geniet van een leven vol avonturen in een grotere en opvallendere 5- of 7-zitter SUV. Een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle ruimte, gemak en flexibiliteit voor al uw familie avonturen. De inspiratie voor de stoelen in deze SUV komt uit de ruimte. De gewichtloosheid van een astronaut in de ruimte is nagebootst in de stoelen voor de beste zitervaring. De 7-zitter heeft een opklapbare derde rij met stoelen met een 50/50 verdeling. Zo kunt u altijd genoeg ruimte creëren om uw familie, vrienden en uw spullen te vervoeren.

X-TRAIL acties

Kies nu voor een X-TRAIL uit voorraad en ontvang € 2.500,- korting. U rijdt dan al een X-TRAIL vanaf € 34.860,-.

En daarnaast kunt u kiezen voor de voordelen van de High Five Deals met:

  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar garantie
  • 5 jaar een voordelige financiering
  • En € 2.500 voorraadkorting

Hoe wilt u de Nissan X-TRAIL rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers