Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe X-TRAIL

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe X-TRAIL's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte X-TRAIL in goede staat?

Bekijk occasions

Nissan X-TRAIL

De Nissan X-TRAIL zit vol technologie en premium kenmerken, stuk voor stuk ontworpen met het familieleven in het achterhoofd, gebouwd voor families om op te bouwen. In de configuratie met 7 zitplaatsen biedt de Nissan X-TRAIL een verscheidenheid aan stoelcombinaties – klaar voor elke situatie. De X-TRAIL pronkt met een 2.0 liter dieselmotor voor meer vermogen en meer koppel en daardoor meer acceleratie. Ongeacht wat u voor de boeg hebt: u en uw familie kunnen elk obstakel aan en niets staat het avontuur nog in de weg.

Bekijk actie

Onderhoud

De Nissan X-TRAIL crossover met 4-wielaandrijving, afgestemd voor responsieve, flexibele prestaties, stuurt automatisch vermogen naar de wielen die er het meest om vragen – 30 keer sneller dan u met uw ogen kunt knipperen. En dat maakt het rijden gemakkelijk in zware weersomstandigheden of bij het nemen van een scherpe bocht. De nieuwe Nissan X-TRAIL crossover zit boordevol met de nieuwste technologie en de beste entertainmentopties. Weet u zeker dat alles nog naar behoren werkt? Laat het checken!

Werkplaatsafspraak

VOOR DE AVONTUURLIJKE FAMILIE

Nu voor €36.550,-

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1246 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Nissan X-TRAIL