Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck

Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck

Voordeel op winterbanden en altijd mobiel met Nissan Assistance
Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck

  • Wintercheck op cruciale onderdelen van 25 november tot 31 december 2017
  • Op zaterdag 25 november gratis, rest van actieperiode slechts 9,95 euro
  • Kans op Nissan MICRA tijdens gehele periode Nissan Wintercheck
  • Korting op winterbanden tot 31 december 2017, grote keus winterse accessoires
  • Nissan Assistance houdt Nissan-rijders altijd mobiel

 

Amsterdam, 22 november 2017 – Nissan-rijders kunnen vanaf 25 november bij de Nissan-dealer terecht voor de jaarlijkse Nissan Wintercheck. Daarmee maken zij ook kans op een nieuwe Nissan MICRA. De Nissan Wintercheck loopt tot 31 december 2017.

Controle, tips en advies

De Wintercheck bestaat uit een inspectie van tien cruciale componenten: banden, remsysteem, voorruit en ruitenwissers, accu, uitlaat, vloeistoffen, verwarming, airco, verlichting en trekhaak, indien aanwezig. Ook geven de monteurs desgewenst tips en advies.

Kans op een nieuwe Nissan MICRA

Tijdens de Nissan Wintercheck-periode is het mogelijk deel te nemen aan het Nissan Winterspel. Het enige wat nodig is: de code bij de Nissan-dealer noteren en het Winterspel spelen op nissan-winterspel.nl. De winnaar ontvangt op 5 januari per e-mail bericht.

Winterbanden en coole accessoires

Nissan biedt ook extra voordeel bij de aanschaf van winterbanden. De dealer kan precies vertellen welke banden voor welke Nissan geschikt zijn en welke winterse accessoires geschikt zijn, zoals sneeuwkettingen, skidragers en skikoffers.

Nissan Assistance
Voor elke nieuwe Nissan geldt drie jaar gratis Nissan Assistance voor assistentie bij pech of problemen onderweg. De service wordt automatisch telkens met een jaar verlengd als regulier onderhoud wordt uitgevoerd door de dealer.

 

Op zaterdag 25 november is de Nissan Wintercheck geheel gratis, de rest van de actieperiode kost de controle slechts 9,95 euro.

 


Terug naar overzicht