Herwers Nissan Leaf

LEAF

Nu met €12.950 voordeel!
Rijklaar vanaf
€23.950
Private lease p.m. vanaf
€470
Herwers Nissan LEAF

Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een volledig elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken. 

Het opladen van de Nissan LEAF is zo makkelijk als het maar kan. Van een simpel stopcontact thuis tot openbare snelladers, met een breed scala aan oplaadopties heeft u genoeg keuze om uw auto extra energie te geven, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

Nissan Leaf actie Herwers

Nissan LEAF actiekorting

Herwers Nissan biedt u momenteel de meest scherp geprijsde Nissan LEAF's! 

€ 12.950 VOORDEEL!

  • Herwers-voorraadkorting € 10.000
  • Overheidssubsidie tot € 2.950

Dit is echt de allerlaatste kans om een Nissan LEAF aan te schaffen. Met bovengenoemd voordeel  rijdt u supersnel weg in een 100% elektrische Nissan LEAF met een wel héél aantrekkelijk prijskaartje: rijklaar is de LEAF bij Herwers al vanaf € 23.950 beschikbaar!

Vinkje
Tot 385 KM rijbereik
Vinkje
Intelligente rijtechnologieën
Vinkje
Maximaal comfort
Herwers Nissan LEAF

De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT(1), en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

NissanConnect Services

NissanConnect gebruikt de meest geavanceerde technologieën, zoals op afstand bedienbare functies, batterijbeheer en zelfs kaarten en actuele verkeersinformatie om u te informeren, entertainen en altijd en overal van alles op de hoogte te houden

 

Waar mogen wij u mee helpen?

LEAF
Aanhef
Km

*Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief eventueel actievoordeel en inclusief SEPP overheidssubsidie t.w.v. €2.950.  Vanafprijs geldt voor de LEAF Acenta 39 kWh.