Speciale uitvoering Nissan Navara Double Cab Tekna

Speciale uitvoering Nissan Navara Double Cab Tekna

Speciale uitvoering Nissan Navara Double Cab Tekna geleverd aan firma Bohyl te Hummelo

Bonne Hylkema, eigenaar van Bohyl boom-, groen- en landschapsverzorging uit Hummelo, mag zich sinds vorige week de trotse bezitter noemen van een wel heel speciale Nissan pickup. Deze Navara Double Cab Tekna is, nadat hij uit de fabriek kwam, met maar liefst 34 centimeter verlengd om aan de ‘grijs-kenteken’ wetgeving te voldoen in Nederland.

En dat is nog niet alles, want deze meest luxe uitvoering van de Nissan Navara is voorzien van een 2.3 dCi 190 pk Twin Turbo motor met een 7-traps automaat. Meer dan genoeg om Bohyl van dienst te zijn bij alle uitdagende buitenwerkzaamheden.

‘Het mag wel met wat minder chrome’, was de wens van Bonne Hylkema. Daar weet Herwers Nissan wel raad mee om aan deze wens tegemoet te komen. Er werden glossy Black 18” wielen gemonteerd met speciale All Terrain banden. Bovendien zijn alle chrome-delen aan de buitenzijde matzwart gewrapt, wat een chique uitstraling geeft. Nieuwe matzwarte stylingbars complementeren deze bijzonder fraaie Nissan Navara Double Cab.

Voor optimale duurzaamheid, zelfs bij het zwaarste werk, is de laadbak aan de binnenzijde voorzien van een speciale coating. Zo komt Bohyl boom-, groen- en landschapsverzorging bijzonder goed en slagvaardig voor de dag.


Terug naar overzicht