Onderhoud & Service

herwers nissan werkplaatsGoed onderhoud voorkomt dure reparaties

Iedere Nissan moet op vaste momenten voor het reguliere onderhoud naar de garage. Minimaal 1x per jaar, maar vaker wanneer deze veel meer kilometers rijdt. Onze Nissan monteurs kunnen u precies vertellen wat de onderhoudsinterval is van uw auto.

Door het voertuig op de juiste momenten voor onderhoud naar de garage te brengen worden op den duur hoge reparatiekosten voorkomen.
Tevens is het onderhoudsinterval belangrijk voor de garantie. De onderhoudsinterval bestaat uit de kleine beurt en periodiek ook uit een grote beurt. Onze Nossan adviseurs  kunnen u het juiste advies geven.

 

Er wordt vaak onterecht gedacht dat onderhoud bij de Nissan dealer ‘duur’ is.  In de praktijk blijkt goed onderhoud bij ons juist beter is voor uw auto.

Bovendien bent u bij Herwers Nissan  verzekert van gekwalificeerd personeel en wij voeren alleen datgene uit dat vooraf is afgesproken. Dat voorkomt verassingen achteraf. Daarnaast krijgt u minimaal één jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.  Daarmee krijgt u de beste service voor een lage prijs!

Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie of maak aan online een afspraak.