Onderhoud Nissan

Onderhoud

Bij Herwers Nissan staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer uw auto toe is aan onderhoud bent u bij Herwers Nissan aan het juiste adres. U kunt dan ook vertrouwen op de kennis en kunde van onze monteurs. Na ieder werkplaatsbezoek bij Herwers Nissan is uw auto weer helemaal klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers. Goed onderhoud is tevens belangrijk voor het behoud van uw (fabrieks)garantie en voorkomt hoge kosten aan eventuele, dure reparaties. Op uw Nissan wilt u kunnen vertrouwen, altijd en overal.

Herwers Nissan Service

De zekerheden

  • Uw veiligheid is onze prioriteit
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Eenvoudig online inplannen
  • Onderhoud op maat, speciale pakketten 5 jaar+
  • Transparante en scherpe prijzen
  • Niets vervangen zonder uw toestemming
Gegarandeerd de beste service
Vakkundig personeel
Wij vervangen niets zonder uw toestemming
Herwers Nissan onderhoud

Altijd onderhoud op maat

Wij kijken bij Herwers Nissan per auto welk onderhoud er op dat moment van toepassing is volgens de fabrieksvoorschriften. Dat doen wij persoonlijk en op maat, want we bekijken samen met u de rijomstandigheden. Bijvoorbeeld of u veel of weinig rijdt. 

Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. De originele onderdelen zijn speciaal voor uw Nissan ontworpen. Dit verzekert u van perfecte montage, betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid, met consistent hoge prestaties onder alle omstandigheden. Op de originele Nissan-onderdelen zit 1 jaar garantie (inclusief montage en onbeperkt aantal kilometers).*

Onderhoud op maat 5+

Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Nissan. Dit bestaat uit speciaal samengestelde pakketten, die van toepassing zijn op uw Nissan als deze ouder is dan 5 jaar. Uw auto grondig laten controleren en uw veiligheid garanderen, en dat voor een mooi prijsje!  De pakketten stelt u samen met uw Herwers Nissan service-adviseur, of in de online planner. Het start met een budgetbeurt. Vanuit deze beurt kijken we samen met u waar de auto eventueel nog meer aan toe is.

Onderhoud

Uw veiligheid is onze prioriteit

Om het onderhoud aan uw auto goed te kunnen uitvoeren, zijn er een aantal zaken belangrijk: goed opgeleid personeel, de juiste en speciale gereedschappen en de correcte documentatie. Dit heeft Herwers Nissan allemaal in huis om zo goed mogelijk voor uw auto te kunnen zorgen. Dat doen wij graag, omdat wij uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto het belangrijkst vinden. 

Wij lopen de auto altijd volledig na en repareren of vervangen niets zonder uw toestemming. Onze service adviseurs zullen met u overleggen, u adviseren en informeren. Dat is een van de zekerheden van Herwers. 

Bij Herwers Nissan kiezen kunt u onder andere kiezen voor Nissan Budget Service. Dat zijn speciaal ontwikkelde pakketten, waarmee u verzekerd bent van scherpe all-in prijzen. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgave. U beslist helemaal zelf wat wij voor u kunnen betekenen.**

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Meestal verschijnt er vanzelf een melding op uw dashboard wanneer de auto toe is aan onderhoud. Wanneer de onderhoud nodig heeft verschilt per model en bouwjaar. Het hangt meestal samen met tijd en het aantal gereden kilometers. Wij informeren u graag over de onderhoudsinterval van uw auto.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto verschillen?

De prijs van het onderhoud hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders, of u gebruik wilt maken van originele of niet-originele onderdelen (budget) en de brandstof en aandrijving van uw auto. Voor een indicatie van de onderhouds- (vanaf)prijzen en de bijbehorende interval:

*Met uitzondering van Value Advantage accu’s: 2 jaar garantie, Nissan originele accu’s: 3 jaar garantie, Nissan gespoten bumpers: 3 jaar garantie.
*2 Vraag naar de voorwaarden. Per auto kunnen er andere omstandigheden en voorwaarden van toepassing zijn. Auto's jonger dan drie jaar komen niet in aanmerking voor budgetpakketten.