Herwers Nissan Qashqai e-Power

Qashqai e-POWER

Rijklaar vanaf
€40.790,-
Private lease p.m. vanaf
€659,-
Herwers Nissan Qashqai e-Power

Ontdek een unieke rijervaring,

De Nissan QASHQAI met e-POWER is ideaal voor ritten door de stad. Dankzij de EV-modus en e-Pedal Step-technologie kunt u genieten van een soepelere en stillere rit en nog belangrijker: meer brandstofefficiëntie.

E-Power
Nissan e-POWER is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten.

Vinkje
140 KW sterke motor
Vinkje
Elektrisch zonder stekker
Vinkje
1,5-liter driecilinder turbobenzinemotor
Herwers Nissan Qashqai e-Power

Indrukwekkende evolutie

De Nissan QASHQAI is volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact.

U valt misschien wel voor het premium leder of voor de bestuurdersstoel en passagiersstoel met massagefunctie. De zeer grotere laadruimte met verschillende indelingsmogelijkheden zullen u zeker verrassen. 

Een hightech helpende hand
Nissan Intelligent Mobility geeft extra vertrouwen en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. U zult oplettender autorijden en de auto helpt u wanneer dat nodig is.

Herwers Nissan Qashqai e-Power

12.3" Full TFT

Met verschillende keuzemogelijkheden kunt u het 12.3" instrumentenpaneel naar eigen voorkeuren instellen.

Herwers Nissan Qashqai e-Power

ProPILOT met Navi-Link

Dit maakt het u woon-werkverkeer eenvoudiger door automatisch de ingestelde afstand tot de voorligger te behouden en ervoor te zorgen dat u in het midden van de rijbaan rijdt. De nieuwe functie Navi-Link stelt de auto in staat om het wegverloop te voorspellen en de juiste snelheid in te stellen.

Herwers Nissan Qashqai e-Power

Assistentiesystemen & veiligheidstechnologieën

De nieuwe Nissan Qashqai zit bom- maar dan ook echt bomvol technologieën die alles om u heen in de gaten houden. 

Neem contact met ons op

Qashqai e-POWER
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief eventueel actievoordeel.