Herwers Nissan X-Trail

X-TRAIL

Rijklaar vanaf
€48.390,-
Private lease p.m. vanaf
€764,-
Herwers Nissan XTRAIL

De nieuwe Nissan XTRAIL

Comfortabel ten top, ruimer dan ooit en een premium look: de nieuwe X-TRAIL is klaar voor grootse avonturen. De gloednieuwe  X-TRAIL brengt twee geavanceerde technologieën samen, zodat u kunt genieten van een betere brandstofefficiëntie in combinatie met een dynamische en stille rit (in vergelijking met een traditionele benzinemotor).

Geen compromis tussen design en avontuur
De looks van de Nissan X-TRAIL zijn net zo geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga het avontuur aan!

e-POWER

Nissan e-POWER is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten.

e-4ORCE

De nieuwe X-TRAIL is ook verkrijgbaar als e-4ORCE AWD met nog meer vermogen en nog meer stabiliteit en controle. Beide technologieën bieden het rijgenot van een elektrische auto zonder versnellingsbak.

Vinkje
Vijf of zeven zitplaatsen
Vinkje
e-Power aandrijflijnen
Vinkje
Voor- of vierwielaandrijving
Herwers Nissan X-TRAIL

Premium interieur

Het interieur van de nieuwe Nissan X-Trail zet een nieuwe standaard in zijn segment op het gebied van hoogwaardige uitstraling, onderscheidend design en verbeterd gebruiksgemak. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie en het kwalitatief aanvoelen van schakelaars en knoppen.  Daarom heeft de X-Trail een simpele en intuïtieve bediening voor de verwarming/airconditioning en fysieke (snel)toetsen voor veelgebruikte functies zoals audio en navigatie. 

De ideale reisgenoot
De X-Trail waarschuw u op tijd, helpt u met parkeren, zorgt ervoor dat u in uw rijbaan blijft en nog veel meer.* 

Herwers Nissan X-TRAIL

TOT 35 INCH AAN INFOTAINMENT

Houd alles in de gaten op het 12,3 inch digitale dashboard, volg de routebeschrijving op het al evenzo grote NissanConnect-scherm en ontvang meldingen direct in uw gezichtsveld op het ergonomische 10,8 inch head-up display.*

Herwers Nissan X-Trail pro pilot

PROPILOT - BLIJF OP DE GOEDE WEG

ProPILOT is voortaan gekoppeld aan het navigatiesysteem, zodat u uw rit kunt aanpassen volgens een aantal rijscenario’s.*

Herwers Nissan X-Trail around view

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkeren wordt kinderspel dankzij een 360 graden overzicht van het gebied rondom uw auto, de split screen close-ups van de voorkant, achterkant en stoeprand, en meldingen van bewegende objecten in uw nabijheid. 

Neem contact met ons op!

X-TRAIL
Aanhef
Km

*U moet niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Sommige functies werken mogelijk niet onder alle omstandigheden. Snelheidslimiet en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-dealer of ga naar www.nissan.nl 

*12,3 inch HD-touchscreen is uitsluitend verkrijgbaar voor de N-Connecta en hogere uitvoeringen. ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde rijhulptechnologie, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden door een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren en op een gepaste snelheid te rijden, rekening houdend met de wegomstandigheden, en om op elk moment de controle over het voertuig te behouden.

 

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding.  De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie. (tegen een meerprijs)