Onderhoud

Onderhoud

Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor de maximale kwaliteit en betrouwbaarheid van uw auto. Bij Herwers is uw auto na ieder werkplaatsbezoek weer helemaal klaar voor nog meer veilige en zorgeloze kilometers. Goed onderhoud is tevens belangrijk voor het behoud van uw (fabrieks)garantie en voorkomt hoge kosten aan eventuele, dure reparaties.

Herwers Onderhoud Werkplaats

De zekerheden

Onderhoud op maat
Uw veiligheid is onze prioriteit
 Vakkundig personeel
 Transparant en duidelijk 
Eenvoudig online inplannen
Niets vervangen of repareren zonder uw toestemming

Onderhoud op maat
Gegarandeerd de beste service
Wij repareren/ vervangen niks zonder uw toestemming
Herwers onderhoud

Onderhoud op maat

Wij kijken bij Herwers per auto welk onderhoud er op dat moment van toepassing is volgens de fabrieksvoorschriften. Dat doen wij op maat, want we bekijken samen met u de rijomstandigheden. Bijvoorbeeld of u veel of weinig rijdt. Onze technici maken gebruik van originele onderdelen. Hiermee worden zowel de prestaties als de levensduur van uw auto gewaarborgd. U kunt er ook voor kiezen om niet-originele onderdelen te laten monteren, of een budgetbeurt te laten uitvoeren. U bepaalt helemaal zelf!*

Onderhoud

Uw veiligheid is onze prioriteit

Om het onderhoud aan uw auto goed te kunnen uitvoeren, zijn er een aantal zaken belangrijk: goed opgeleid personeel, de juiste en speciale gereedschappen en de correcte documentatie. Dit heeft Herwers allemaal in huis om zo goed mogelijk voor uw auto te kunnen zorgen. Dat doen wij graag, omdat wij uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto het belangrijkst vinden.

Wij lopen de auto altijd volledig na en vervangen of repareren niks zonder uw toestemming. Onze service adviseurs zullen met u overleggen, u adviseren en informeren. Dat is een van de zekerheden van Herwers.

Interval & prijsinformatie

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig? 
Meestal verschijnt er vanzelf een melding op uw dashboard wanneer de auto toe is aan onderhoud. Wanneer de onderhoud nodig heeft verschilt per model en bouwjaar. Het hangt meestal samen met tijd en het aantal gereden kilometers. Wij informeren u graag over de onderhoudsinterval van uw auto.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto verschillen?
De prijs van het onderhoud hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders, of u gebruik wilt maken van originele of niet-originele onderdelen (budget) en de brandstof en aandrijving van uw auto.

Direct naar: 

Herwers tip:
1. Wist u dat wanneer u de APK met onderhoud combineert, de APK gratis is?
2. Is er iets aan de hand met de auto, maar valt deze net buiten de garantie? Wij doen altijd een beroep op coulance vanuit de fabriek, waarmee wij een tegemoetkoming voor u proberen te regelen. Doorgaans kunnen wij u dan tegemoet komen in de kosten. Lees er meer over op onze garantiepagina.

 

 

*Vraag naar de voorwaarden. Per auto kunnen er andere omstandigheden en voorwaarden van toepassing zijn.  

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanhef
Onderhoud