De 7 zekerheden bij de Renault Express

Herwers Renault

Rijden met zekerheid?

Kies voor de Renault Express en ervaar alle voordelen van deze ruime en zuinige bedrijfswagen. Ook profiteert u nu van de 7 zekerheden en rijdt u gegarandeerd dit jaar nog!

Herwers Renault Express

Ruime en zuinige bestelwagen

De Renault EXPRESS heeft een modern en praktisch design en is daarmee ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte rondom de chauffeur en bijrijder in zijn klasse. En wat dacht u van de functionele en tevens flinke laadruimte van 3 M³? Daar kunt u veel kanten mee op.

Neem contact met ons op!

De 7 zekerheden bij de Renault Express
Aanhef
Km

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault bedrijfswagen. De Renault bedrijfswagen dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2022 met een uiterste registratiedatum van 31 maart 2023. Voor de actie 7 Zekerheden op de Renault Express geldt een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault bedrijfswagen na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.  

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Express ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.   €826 euro extra inruilwaarde is excl. btw. Vanafprijs is ook excl.btw.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Express ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf  


3. Voor de Renault Express die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt.  

 

4. Lees hier de actievoorwaarden van de zeven zekerheden.