De 7 zekerheden van Herwers Renault

Herwers Renault Arkana

Op zoek naar zekerheid

Profiteer dan nu van de 7 zekerheden van Renault! Stapt u dit jaar nog over op een nieuwe Renault Clio, Captur of Arkana, dan kunt u rekenen op deze zekerheden*:

  • €1.000 extra inruilwaarde 
  • Gegarandeerde levering in 2022 
  • Drie jaar garantie
  • Drie jaar onderhoud
  • Drie jaar Renault Route Service Europa
  • Vaste prijs garantie
  • Financiering met 2,9 % rente 
Herwers Renault Clio

Clio E-TECH Hybrid

.

Herwers Renault Captur E-TECH

Captur E-TECH Hybrid

.

Herwers Renault Arkana

Arkana E-TECH Hybrid

.

Herwers Renault Clio

Clio

.

Herwers Renault Captur

Captur

.

Video

In deze video nemen Jesse en Koen u mee door de zeven zekerheden! 

>>

 

Herwers Renault 7 zekerheden

Neem contact met ons op

De 7 zekerheden van Herwers Renault
Aanhef
Km

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 3 oktober 2022 tot en met 31 december 2022 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf

3. Voor de Renault Clio, Captur en Arkana die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 31 december 2022.

 

Bekijk de actievoorwaarden van de zeven zekerheden via: https://www.renault.nl/actievoorwaarden.html