Renault Gratis Airco Check

Ruikt u het ook goed dat het weer lente is?
Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Gaat u met uw Renault op pad? Dan is het prettig als het in de auto koel blijft en nét zo fris ruikt als buiten. Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én uw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check.

Extra opties

Mocht uw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.
Nú voor slechts € 39,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.
Nú vanaf € 128,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.
Nú vanaf € 159,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

icoon voor tissues

Last van pollen?

Dan hebben we goed nieuws!

Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan gaat u  nóg comfortabeler de lente in. Vraag onze serviceadviseurs voor meer informatie.

Maak een werkplaatsafspraak
Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2021. De Pathé voucher (OP=OP) met code die u van uw Renault-dealer ontvangt na het uitvoeren van Airco onderhoud kan t/m 30 juni 2021 worden verzilverd via renault.nl/pathe. De Pathé e-voucher, voor één reguliere midweek voorstelling of één thuis film, ontvangt u na verzilvering de e-voucher op het opgegeven e-mailadres. De Pathé e-voucher is geldig t/m 31 mei 2022.

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs) wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag uw service adviseur naar prijzen voor uw Renault. Niet van toepassing op Renault ZOE.

Voor alle voorwaarden rondom het Pathé aanbod kijk op renault.nl/actievoorwaarden.