TRAFIC of MASTER: € 1.400 voordeel op de inrichting! Korting op inbouw én gratis kwaliteitsgereedschap

Een exclusief aanbod voor u als professional

Profiteer nu tijdelijk van veel voordeel op de inrichting van een nieuwe Renault TRAFIC of Renault Master. In samenwerking met BOTT en Festool loopt uw voordeel op tot maar liefst € 1.400,-!

Het voordeel bestaat uit het volgende:

  • Uw nieuwe bedrijfswagen wordt afgeleverd met tot 50% korting op de inrichting van uw laadruimte (BOTT)
  • U ontvangt u een set van kwaliteitsgereedschap ter waarde van € 650,-

 

TRAFIC 

De beste bus voor werk en privé? Dat is zonder twijfel de Renault TRAFIC.
Ruim, comfortabel én een fantastische uitstraling met een laadlengte van tot 4.15 meter.

MASTER

Voor iedere ondernemer de juiste bus. Geoptimaliseerd in in vele fronten, waaronder rijhulpsystemen en design én motoren die efficiënter zijn voor een flink lager brandstofverbruik.
Leverbaar als gesloten bestel, enkele of dubbele cabine, groot volume, chassis-cabine, platform-cabine, kiepbak, laadbak met zijschotten, 9-persoons en dan zijn er nog veel meer variaties!
De MASTER beschikt over de laagste tildrempel in zijn klasse.

Bekijk de modellen hieronder.

 

 

Bekijk onze actiemodellen

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault bedrijfswagen. De Renault bedrijfswagen dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 05 januari 2021 tot en met 03 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag uw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault bedrijfswagen na de uiterste registratiedatum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod.

ZAKELIJKE KLANT
Deelname aan onderstaande acties staat alleen open voor zakelijke klanten met uitzondering van dealerbedrijven, private lease, nationale en internationale verhuurmaatschappijen en overige bedrijven waarmee door Renault Nederland afzonderlijke afspraken zijn gemaakt. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.