Herwers Renault Arkana

Arkana E-Tech Hybrid

Rijklaar vanaf
€35.985,-
Private lease p.m. vanaf
€594,-
Herwers Renault Arkana

De nieuwe ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl. Het dak loopt schuin omhoog en de wielbogen zijn te vergelijken met die van een klassieke SUV. U ervaart in de R.S. Line-versie nóg meer emoties.

Rijd 80% van de ritten in de stad elektrisch

Arkana E-Tech hybrid maakt uw dagelijks leven elektrisch. Rijd in de stad tot wel 80% van de tijd met de volledig elektrische modus met gebruik van innovatieve technologie uit de motorsport. Rijd comfortabel in stilte, verlaag je CO2-uitstoot en verminder je brandstofverbruik tot 40%* (in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor). 

Vinkje
Sportief en ruim
Vinkje
Veelzijdig en Efficiënt
Vinkje
Oogstrelend design
Herwers Renault Arkana

E-TECH HYBRID-TECHNOLOGIE

Ontdek een nieuwe rijbeleving. De innovatieve E-TECH HYBRID-technologie in de nieuwe ARKANA is gebaseerd op motorsport en biedt een perfecte samenvoeging van dynamiek en uitstekende prestaties. De ARKANA bevat twee elektrische motoren en een automatische versnellingsbak.

Tot 80% van de tijd kunt u volledig elektrisch rijden in de stad. En opladen door middel van een stekker? Niet nodig! De ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden. U bespaart tot maar liefst 40%* brandstof ten opzichte van een vergelijkbare benzinemotor.

ERVAAR COMFORT EN VEILIGHEID

Ontdek het comfort en alle rij-optimalisaties in de ARKANA waarmee een rit in dit model meer dan aangenaam zal aanvoelen. Met onder andere de 360° graden camera, grote schermen van 9,3″ en 10,2″, het hoogwaardige Bose-audiosysteem, Easy Park Assist, Highway and Traffic Jam Companion, het ruime passagiersgedeelte én de grootste bagageruimte in zijn klasse, zit u met de ARKANA helemaal goed.

In de cockpit zit u heerlijk. U geniet dankzij Renault EASY DRIVE, de veiligheid die de rijhulpsystemen bieden en het instelbare en altijd aanpasbare MULTI-SENSE-SYSTEEM een rijervaring op maat. Met het EASY LINK multimediasyteem blijft u verbonden en kunt u Google inschakelen om adressen te zoeken.

Jesse Bos vertelt u meer over de Renault Arkana. Hij laat u meer zien dan u denkt! Deze ruime hybride SUV is verrassend in vele opzichten. Het exterieur, het interieur en de vele verschillende opties. 

Herwers Renault Arkana

Uitvoeringen

Image

Evolution

Voorzien van o.a.
 • EASY LINK multimediasysteen met 7" touchscreen zonder navigatie

 • Elektronisch geregelde airconditioning met luchtkwaliteitssensor

 • Achteruitrijcamera

 • LED PURE VISION koplampen

Toon meer Toon minder
Image

Techno

Extra uitrusting t.o.v. Evolution
 • Renault Multi-Sense

 • Blind spot warning

 • Lichtmetalen wielen 18" 'Pasadena'

 • Rear cross traffic alert

Toon meer Toon minder
Image

E-Tech engineered

Extra uitrusting t.o.v. Techno
 • Instrumentenpaneel met 10,2" tft kleurenscherm

 • Parkeersensoren vóór en achter met optische en sonische weergave en easy park assist

 • Bestuurders- en passagiersstoel 6-voudig elektrisch verstelbaar

Toon meer Toon minder
Image

R.S. Line

 • Parkeersensoren vóór en achter met achteruitrijcamera

 • Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

 • Bekleding rundleder/alcantara 'R.S Line' met rode stiksels

 • Bestuurders- en passagiersstoel 6-voudig elektrisch verstelbaar

Toon meer Toon minder
Arkana E-Tech Hybrid
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument (particulier) tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.