Bandenservice Renault

Herwers Renault is uw bandenspecialist

Wanneer u met de auto op pad gaat, wilt u er zeker van zijn dat de banden van uw Renault in orde zijn. De juiste banden onder uw Renault vergroten uw veiligheid en optimaliseren het brandstofverbruik.

Herwers Renault is het beste adres voor uw banden. Of het nu gaat om een bandenwissel, -reparatie of informatie over de aankoop van nieuwe banden voor uw auto. Wij bieden een groot assortiment banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij uw Renault en portemonnee past. Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslagtarieven zeer scherp.

Herwers Renault

De voordelen van Herwers Renault

✓Offerte op maat
✓Altijd gratis bandencheck
✓Groot assortiment in diverse prijsklassen
✓Uw bandenexpert – persoonlijk advies
✓Geen omkijken naar de opslag van uw banden
✓Gratis bandreparatie met de Herwers Privilegepas 

Herwers Renault Clio RS line

Bandenopslag

Heeft u zelf geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Dan hebben wij altijd plek voor ze in ons bandenhotel. Daar liggen ze veilig opgeslagen tot de eerst volgende wissel. Wij regelen alles en u heeft er geen omkijken naar.

Zorgeloos op weg
Wij vinden het belangrijk dat u na een bezoek aan onze werkplaats uw weg zorgeloos kunt vervolgen. Als de auto bij ons in de werkplaats staat voor de bandenwissel controleren we deze kosteloos op tien punten, waaronder de vloeistoffen, ruiten, remmen en verlichting.

Extra informatie bandenwissel met losse banden:
Losse banden zijn banden die eerst op de velg moeten worden gelegd. Een band die al op de velg zit noemen we ook wel een wiel. Een losse bandenwissel neemt meer tijd in beslag dan een wielenwissel.

Winterband

Winter- en zomerbanden

De weersomstandigheden van de winter en de zomer zijn zeer verschillend. In de zomer is het asfalt van de wegen een stuk warmer. Het rubber van de banden wordt dan zachter. Zomerbanden zijn de ideale uitkomst om een goed wegcontact te behouden bij hogere temperaturen.

Bij winterbanden speelt grip op de weg bij winterse weersomstandigheden de hoofdrol. Al vanaf een temperatuur van 7 graden bieden winterbanden al meer grip dan zomerbanden, omdat deze van een andere rubbersamenstelling zijn gefabriceerd. Ook door het grovere profiel van deze banden worden water, vuil en winterse neerslag beter afgevoerd waardoor uw remweg aanzienlijk korter is. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over banden of wenst u een offerte op maat? Onze medewerkers bekijken graag samen met u wat het beste bij u en uw auto past.

Controle bij Herwers Renault

Veiligheid staat bovenaan bij Herwers. Wij houden daarom uw bandenprofiel in de gaten en zullen u op tijd adviseren wanneer de banden aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld wanneer uw auto bij ons is voor onderhoud of APK.

Tip: Wist u dat een te lage bandenspanning voor een hoger brandstofverbruik zorgt, niet bevorderlijk is voor het milieu en onveilige situaties kan veroorzaken? Controleer dit daarom regelmatig. Wilt u enkel uw bandenspanning controleren of twijfelt u aan de conditie van uw banden? Rijd dan gerust even langs onze werkplaats voor een gratis bandencheck.

*De genoemde prijzen zijn seizoensgebonden en inclusief btw

Vrijblijvende offerteaanvraag

Aanhef
Bandenservice Renault