Renault bedrijfswagens

 

 

Renault bedrijfswagens

Ontdek de Renault bedrijfswagenrange, stuk voor stuk geheel naar wens samen te stellen. U vindt hier ook de voordelen van elektrisch rijden inclusief de overheidssubsidie en verschillende financierings- en leasemogelijkheden.

Wilt u meer informatie of direct een offerte opvragen? Wij zijn er voor u!

Herwers Renault Master

Master

De Master heeft een geheel eigen moderne stijl door de verticale voorkant met verhoogde motorkap, verschroomde grille en C-vormige led dagrijverlichting. Door een opbergruimte tot 105 liter en zitbanken voor 2 personen met inklapbare rugleuningen kun je de Master omtoveren tot een echt mobiel kantoor. 

Herwers Renault Master e-tech electric

Master E-TECH Electric

Met de robuuste Master E-Tech electric kunt u emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de Master E-Tech electric Distribox-versie beschikt u over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg. 

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de Master E-Tech electric leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ Master ook biedt.

Herwers Renault TRAFIC

Trafic

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Renault Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. 

De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vindt u een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer u wilt.

Vinkje
Persoonlijk advies
Vinkje
100% maatwerk
Vinkje
Vakkundig
Herwers Renault Kangoo VAN

Kangoo

De nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022! De Kangoo is een ideale bedrijfswagen voor het werken in de stad. Met een flink laadvermogen van 3,3 m3 heeft u altijd genoeg ruimte voor materialen. Ondanks het vele laadvermogen is de Kangoo een compacte bedrijfswagen die u in de stad makkelijk kunt parkeren.  

Herwers Renault Kangoo e-tech electric

Kangoo E-TECH Electric

De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’.

Deze 100 % elektrische bestelwagen is zeker een toevoeging aan uw dagelijkse ritten. De Kangoo E-TECH Electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capiciteit van 45 kWh. Met de compacte Kangoo E-Tech electric profiteert u van een werkelijke actieradius van 300 kilometer emissievrij rijden, en beschikt u over een laadvolume tot wel 3,9m3 en een maximaal laadvermogen tot ruim 530 kg. 

Herwers Renault Express

Express

Met zijn praktische en moderne design is de Renault Express ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3 m3.

Herwers Renault EV

Elektrisch rijden extra aantrekkelijk

  • Overheidssubsidie tot € 5.000 
  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • géén CO2-uitstoot
  • géén wegenbelasting (tot 2025)
  • onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook ná 2025

Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969,- en op een Renault Master E-Tech electric zelfs € 5.000. Kijk op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba voor de meest actuele informatie en het nog resterende beschikbare budget. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Let op: het subsidiebudget wordt per kalenderjaar bepaald.

Bovenop deze subsidieregeling blijft de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) óók van toepassing voor ondernemers.

Herwers Renault TRAFIC

Operational lease

U rijdt geheel zorgeloos tegen een aantrekkelijk maandtarief. Al onze Renault bedrijfswagens zijn gloednieuw en rijk uitgerust met verschillende opties. De bedrijfswagen staat niet op uw naam. U hoeft alleen nog maar te tanken/laden, wij regelen de rest!

Herwers Renault Express

Financial lease

Met Renault Flex Financial Lease kiest u zelf uw looptijd en uw extra services. U bepaalt. Dankzij onze lage rente rijdt u in een nieuwe Renault voor een vast laag maandbedrag. 

Herwers Renault Kangoo ZE

Mogelijkheden bij Herwers Renault

Misschien kiest u liever voor short lease of Netto Operational Lease, waarbij u zelf het onderhoud, eventuele reparaties, de verzekering en het vervangend vervoer regelt. Hoe u het ook wilt, we denken graag met u mee!
Laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs.

Herwers Renault Fleet

Fleet Management

Wilt u informatie over het vernieuwen dan wel opstarten van uw wagenpark? Neem dan contact op met ons team fleetsales. Herwers Zakelijk kijkt en denkt met u mee, ziet en noemt mogelijkheden en helpt u waar mogelijk. Neem gerust even contact op! 

Waar mogen wij u mee helpen?

Renault bedrijfswagens
Aanhef
Km