100% Elektrisch rijden

Met elektrisch rijden zorgt u voor minder vervuiling en minder geluidsoverlast. U gaat op pad met volledig hernieuwbare energie zonder dat u roet en CO2 uitstoot. bij Herwers Renault kunt u terecht met al uw vragen over elektrisch rijden en opladen.
Ontdek een nieuwe rijsensatie. Naast dat u kunt genieten van stille ritten zult u merken dat de acceleratie van een elektrische auto u soepeler afgaat. Ervaar het ongeëvenaarde gevoel van het rijden met een 100% elektrische motor.

Herwers Renault elektrisch rijden

Renault-expertise

Alle strategieën en innovaties van Renault zijn gericht op elektrisch rijden. Zo gaan we de milieu gerelateerde uitdagingen van onze generatie het hoofd bieden. Renault heeft inmiddels 10 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en verkopen van elektrische auto's. Kortom: alles in huis om een degelijke basis te leggen voor schoner rijden.

Elektrisch rijden betekent ook: connected services. Uw auto is altijd verbonden met internet. Zo kunt u op afstand de actieradius beheren, beschikbare laadstations zoeken en de auto op voorhand startklaar maken. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de ideale binnentemperatuur.

Herwers Renault Megane e-tech electric

Lagere kosten

Elektrisch rijden scheelt in onderhoud en gebruik nogal de portemonnee. Per gereden kilometer betaalt u met een benzineauto zo’n tweeënhalf keer zo veel als diezelfde kilometer met een elektrische auto. Daarnaast is de elektromotor van een elektrische auto minder complex dan een verbrandingsmotor.

De elektrische auto bevat minder onderdelen die periodiek vervangen moeten worden. Onderdelen zoals banden en remmen van een elektrische auto gaan veelal langer mee. De onderhoudskosten van een elektrische auto vallen lager uit t.o.v. een auto met verbrandingsmotor.**

Herwers Renault Megane E-tech electric

Schonere technologie

De elektrische auto is schoner dan een brandstofauto. Per gereden kilometer stoot een elektrische auto 0% CO2 en stikstof uit. Tijdens het opwekken van energie die u vanuit uw laadpaal verkrijgt komt er wel CO2-uitstoot vrij, maar dat is alsnog beduidend minder dan de CO2-uitstoot van een brandstofauto. Wind- of zonne-energie is het schoonst in deze opwekking en dit wordt meer en meer toegepast in ons land. Ook de fijnstofuitstoot is tot wel 55% lager bij een elektrische auto.

Toekomst

De nieuwste E-TECH elektrische auto’s van Renault beschikken over slimme technologie. De actieradius wordt door het continue innoveren steeds hoger mogelijk gemaakt. Er worden daarnaast steeds meer laadpunten gerealiseerd. Vanuit diverse overheden vanuit de hele wereld worden brandstofauto’s uit bepaalde landen of gebieden verbannen. Elektrisch rijden is het rijden van de toekomst.

Herwers Renault ZOE

Opladen & Actieradius

Op zoek naar een laadpaal? Bekijk gemakkelijk het dichtstbijzijnde oplaadpunt voor uw elektrische auto via oplaadpalen.nl
Wilt u advies over laadoplossingen? Onze Herwers Renault-verkoopadviseurs helpen u graag.

Wat heeft er allemaal invloed op de actieradius?

  • Snelheid – Hoe sneller u rijdt, hoe meer energie er nodig is om deze snelheid te behouden
  • Rijstijl – Wanneer u technologieën zoals vertragen of remmen met energieterugwinning (regeneratie) gebruikt, vergroot u de actieradius
  • Landschap – Wanneer u berg op rijdt, verbruikt de auto meer energie. Wanneer u berg af rijdt, wint u energie terug.
  • Weersomstandigheden – In de zomer/ bij warmer weer is de actieradius doorgaans hoger dan in de winter
  • Belading – Hoe zwaarder de auto beladen, hoe meer energieverbruik

 

Onze elektrische modellen

Image
Herwers Renault Twingo Electric

Twingo E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€24.190
Private lease p.m. vanaf
€399
Image
Herwers Renault Zoe

ZOE E-TECH Electric

Rijklaar vanaf
€34.895
Private lease p.m. vanaf
€619
Image
Herwers Renault Megane E-TECH Electric

Megane E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€38.370
Private lease p.m. vanaf
€619

Bedrijfswagens

Image
Herwers Renault Master ZE

Master Electric

Rijklaar vanaf
€57.960
Image
Herwers Renault Kangoo

Kangoo E-Tech electric

Rijklaar vanaf
€29.690