Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe ALPINE'S

Bekijk voorraad
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Renault ALPINE 110

De nieuwe Alpine A110 heeft een geheel eigen chassis en carrosserie van aluminium. Dat zorgt niet alleen voor gewichtsbesparing maar resulteert ook in een wendbaarder weggedrag. De auto heeft een laag zwaartepunt en weegt 1.080 kilogram, zónder opties.
Groot is de A110 niet. Hij is 4,18 meter lang, 1,80 meter breed en 1,25 meter hoog. Volgens Alpine is dat het meest ideaal.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Alpine geeft de A110 drie mogelijkheden, te weten Normaal, Sport en Track. Elke modus heeft invloed op de gasrespons, de schakelintensiteit van de transmissie, de besturing, het stabiliteitssysteem en het uitlaatgeluid. Het interieur oogt minimalistisch, zodat de focus op rijplezier optimale blijft. Het interieur is afgewerkt met nappa-leder, aluminium en koolstofvezel. Onderhoud de auto goed, zodat hij zo optimaal mogelijk blijft rijden.

Werkplaatsafspraak

Onze voorraad Renault Captur

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Captur staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.6
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

709 beoordelingen