Renault Captur E-Tech

Over de Renault Captur E-Tech

Kies de aandrijving die bij u past: Plug-in Hybride of Hybride

Renault CAPTUR E-TECH HYBRID: ALLE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN MET DE VEELZIJDIGHEID VAN EEN HYBRIDE

Profiteer voor dagelijks gebruik of lange ritten van 100% elektrisch starten en de lange actieradius, dankzij een batterij die zichzelf oplaadt tijdens het rijden, zonder dat je je auto op het stopcontact hoeft aan te sluiten.
Stil, comfortabel, hoge prestaties… de Captur E-TECH hybride is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor voor 140 pk in totaal. Geniet van elke rit met de automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi en verminder tegelijkertijd je CO2-uitstoot en verlaag uw brandstofverbruik.

Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid

De Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid is het eerste plug-in hybride model van Renault! Een plug-in hybride zit tussen een hybride en volledig elektrische auto in. De CAPTUR Plug-In beschikt over een brandstofmotor en een grotere batterij die u met een stekker kunt opladen. Met deze batterij kunt u korte stukken volledig elektrisch rijden. Ook deze E-TECH uitvoering van de CAPTUR helpt u bij het duurzamer rijden en besparen op brandstofkosten.

✔ Soepel en stil rijden 
✔ Elke dag rijden zonder zorgen over brandstofverbruik
✔ Lager brandstofverbruik, minder uitstoot
✔ Rijd tot 65 km volledig elektrisch
✔ Krachtig en zuinig

MULTI SENSE

Met MULTI-SENSE past u uw nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan uw eigen wensen aan. U kiest eenvoudig uit één van de 3 aanpasbare rijstijlen en één van de 8 verschillende typen verlichting. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van wel 135 km/u.

EASY LINK

Met het gebruiksvriendelijke EASY LINK 9,3″ touchscreen heeft u bijvoorbeeld altijd een overzicht van de dichtst bij zijnde laadpunten. U kunt uiteraard nog veel meer met dit veelzijdige en heldere scherm. Bijvoorbeeld de energiestroom in de gaten houden en instellingen naar wens wijzigen.

My Renault 

Via de MyRenault-app controleert u eenvoudig het accu-niveau van uw nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid. Ook kunt u precies inplannen wanneer uw auto wordt opgeladen. U kunt bijvoorbeeld ook het interieur alvast voorverwarmen op een koude winterdag.

Business
Dit E-TECH Plug-In model is ook beschikbaar als business-uitvoering. Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling!

R.S.Line
De Renault CAPTUR is in R.S. Line leverbaar als E-TECH Hybrid 140 en E-TECH Plug-in Hybrid 160. (Maar ook in TCe 90 GPF en met de TCe 140 GPF benzinemotoren).

PROEFRIT AANVRAGEN

Blog
>Klik hier voor de blog over een eerste rijervaring met de CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid<.

 

Hoe wilt u de Renault Captur E-Tech rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief bpm, btw en onvermijdbare kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Officiële brandstof- en CO2 gegevens. Min./max. verbruik: 1,5-1,7 l./100 km. resp. 66,7-58,8 km./l. CO2: 33-35 gr./km

**Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Bekijk voorwaarden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers