Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

Over de Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

De Renault CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid is het eerste plug-in hybride model van Renault! Een plug-in hybride zit tussen een hybride en volledig elektrische auto in. De CAPTUR E-TECH beschikt over een brandstofmotor en een grotere batterij die u met een stekker kunt opladen. Met deze batterij kunt u korte stukken volledig elektrisch rijden. Deze E-TECH uitvoering van de CAPTUR helpt u bij het duurzamer rijden en besparen op brandstofkosten.

✔ Soepel en stil rijden 
✔ Elke dag rijden zonder zorgen over brandstofverbruik
✔ Lager brandstofverbruik, minder uitstoot
✔ Rijd tot 65 km volledig elektrisch
✔ Krachtig en zuinig

MULTI SENSE

Met MULTI-SENSE past u uw nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan uw eigen wensen aan. U kiest eenvoudig uit één van de 3 aanpasbare rijstijlen en één van de 8 verschillende typen verlichting. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met een topsnelheid van wel 135 km/u.

EASY LINK

Met het gebruiksvriendelijke EASY LINK 9,3″ touchscreen heeft u bijvoorbeeld altijd een overzicht van de dichtst bij zijnde laadpunten. U kunt uiteraard nog veel meer met dit veelzijdige en heldere scherm. Bijvoorbeeld de energiestroom in de gaten houden en instellingen naar wens wijzigen.

My Renault 

Via de MyRenault-app controleert u eenvoudig het accu-niveau van uw nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Ook kunt u precies inplannen wanneer uw auto wordt opgeladen. U kunt bijvoorbeeld ook het interieur alvast voorverwarmen op een koude winterdag.

Actie
Profiteer tijdelijk van € 1.800,- Renault-voordeel!*

Daarnaast profiteert u in deze actieperiode ook van maar liefst 5 jaar garantie op dit Plug-In Hybrid model!*

Business
Dit E-TECH Plug-In model is ook beschikbaar als business-uitvoering. Rijk uitgerust tegen een zo laag mogelijke bijtelling!

PROEFRIT AANVRAGEN

Blog
>Klik hier voor de blog over een eerste rijervaring met de CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid<.

Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

Hoe wilt u de Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*U ontvangt 3 jaar extra garantie, dat maakt in totaal 5. Geldig t/m 3 mei 2021. Bekijk de actiepagina voor de overige voorwaarden van deze actie
*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Deze actie is geldig van 4 januari 2021 tot en met 3 mei 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag naar de overige voorwaarden bij uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers