Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe CLIO

Bekijk acties
Private lease

Private lease

Kies nu voor een CLIO met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe CLIO's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte occasion is goede staat?

Bekijk occasions

Renault CLIO

Zowel sportief als comfortabel rijden in de Clio kan dankzij het onderstel en de motor. Het elegante design is zichtbaar in de sportieve lijnen en verborgen achterdeurhandgrepen. Ten opzicht van zijn voorganger is de nieuwe uitvoering voorzien van vernieuwde lichtunits met LED-technologie en is de grille hertekend. Hij is sportief en vol passie met nieuwe wielen, wielkleuren en 4 nieuwe exterieurkleuren: Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron en Blanc Nacré.

Bekijk actie

Onderhoud

Met de verschillende technische snufjes is de CLIO voor iedereen toegankelijk. Geen kei in parkeren? De sensoren en Easy Park Assist helpen u een handje. Daarnaast is het belangrijk dat u zich veilig voelt in de auto. De CLIO beschikt over noodstopbekrachtiging voor een kortere remweg, stabiliteitsprogramma voor meer grip en houdt twee seconden de rem in als u op een steile helling stil komt te staan. Laat wel regelmatig checken of deze technologieën nog optimaal werken.

Werkplaatsafspraak

Laat je verleiden!

Nu voor €16.290,-

Onze voorraad Renault Clio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Clio staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1282 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Renault CLIO